Video: Το Toyota Camatte57s Concept

14:07 16/6/2013 - Πηγή: TNSite

Tο διεθνές σαλόνι… παιχνιδιών του Τόκιο επέλεξε η Toyota για την επίσημη παρουσίαση του Camatte57s Concept! Πρόκειται για ένα σπορ, κάμπριο για ευχάριστες οικογενειακές στιγμές!
Το… συναρμολογούμενο όχημα της ιαπωνικής μάρκας αποτελείται από 57 χαμηλού βάρους κομμάτια, γεγονός που επιτρέπει στον κάτοχο να διαφοροποιήσει το ιδιαίτερο αυτό όχημα βάσει των χρωματικών του και όχι μόνο θέλω.

Έχει τρεις θέσεις, παίρνει ώθηση από έναν μικρό ηλεκτροκινητήρα ενώ επιτρέπεται ρύθμιση στα πετάλια ώστε να μπορεί να χειριστεί

το όχημα ένα παιδί. Προφανώς όλα αυτά σε ελεγχόμενο περιβάλλον όπως για παράδειγμα, μία πίστα καρτ.

Μάλιστα, μπορεί ο γονιός από το πίσω κάθισμα να επεμβαίνει στη πλοήγηση, μέσω δικού στου συστήματος διεύθυνσης αλλά και πεταλιών, ώστε να βοηθά το παιδί να βελτιώσει τις οδηγικές του ικανότητες.

Το Camatte57s Concept έχει μήκος 3 μέτρα, ύψος 1 μέτρο και πλάτος 1.44 μέτρα. Το όνομα του σημαίνει «ενδιαφέρον για τους άλλους» ή «ενδιαφέρον για το αυτοκίνητο» ενώ το «s» στο τέλος της κωδικής του ονομασίας, αντιπροσωπεύει την ιαπωνική λέξει «Sawaru» που σημαίνει «να ακουμπάς».

Η φιλοσοφία της Toyota μέσω του ονόματος που έχει δώσει, είναι πως οι άνθρωποι θα πρέπει να έρχονται σε πιο άμεση επαφή με τους άλλους αλλά και τα οχήματά τους.

Δείτε στο βίντεο πως μπορεί να συναρμολογηθεί αυτό το ιδιαίτερο, εκπαιδευτικό όχημα.

newsauto.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα