Ακύρωσε συναυλία του ο Ρέμος λόγω ... ΣΔΟΕ

08:22 14/8/2013 - Πηγή: TNSite

Ο Αντώνης Ρέμος, αποφάσισε να ακυρώσει την συναυλία του στη Χαλκιδική, στις 17 του μήνα.

«Οι καλλιτέχνες δεν είναι δυνατόν να ελέγχουν οι ίδιοι τη νομιμότητα λειτουργίας των χώρων που τους φιλοξενούν», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο γνωστός τραγουδιστής και κλείνει ραντεβού με τους θαυμαστές του στη Θεσσαλονίκη, όπου θα εμφανίζεται από τα τέλη του μήνα.

Όπως αναφέρει ο Αντώνης, από τους ελέγχους του ΣΔΟΕ

την πληρώνουν οι καλλιτέχνες και όχι αυτοί που πραγματικά ευθύνονται για την φοροδιαφυγή στα νυχτερινά κέντρα, ενώ πληροφορίες λένε πως η εμφάνιση θα γινόταν σε νυχτερινό κέντρο στη Φούρκα το οποίο σφραγίστηκε προ ημερών αφού οι έλεγχοι έδειξαν σωρεία φορολογικών παραβάσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι υπερβολές που παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό όσον αφορά τους ελέγχους, επιβεβλημένους καταρχήν, στο χώρο της συναυλιακής/ καλοκαιρινής διασκέδασης, καθιστά για τους καλλιτέχνες εξαιρετικά δύσκολη τη συμμετοχή τους, καθώς, ενώ δεν είναι δυνατόν να ελέγχουν οι ίδιοι τη νομιμότητα λειτουργίας των χώρων που τους φιλοξενούν, εύκολα καθίστανται συνυπαίτιοι για οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά των επιχειρήσεων αυτών.

Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί αυτή η κατάσταση το γεγονός ότι κάποιες περιοχές όπως η Χαλκιδική βρέθηκαν αίφνης στο στόχαστρο υπερβολών από κάθε πλευρά.

Δεν επιθυμώ να γίνω συμμέτοχος σε καμία υπερβολή γι' αυτό, και αποφάσισα να ακυρώσω τη συναυλία στη Χαλκιδική και ενόψει της έναρξης των προγραμματισμένων εμφανίσεών μου στη Θεσσαλονίκη, καλώ όλους τους φίλους μου να συναντηθούμε εκεί από τις 23 Αυγούστου».

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα