Αναλύσεις Αγώνων 08/12/12 | Αγγλία Β'

14:41 8/12/2012 - Πηγή: TNSite
Β’ Αγγλίας: Ντεμπούτο Αλεξάντερ στη Φλίτγουντ Τάουν173. ΓΟΥΙΚΟΜ – ΜΟΡΚΑΜ (17:00)

Γήπεδο: «Adams Park»
Προϊστορία: 2-1-0.

ΓΟΥΙΚΟΜ (19η): Είχε υποχρεώσεις για το Λιγκ Τρόφι την Τρίτη (4/12) και γνώρισε την ήττα με 2-0 στην έδρα της Γέοβιλ, μένοντας εκτός συνέχειας. Στο Πρωτάθλημα, ωστόσο, παρουσιάζει αρκετά καλό πρόσωπο το τελευταίο διάστημα, καθώς προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες (χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ στα δύο από αυτά τα μας), οι οποίες είναι και οι μοναδικές της στους 11 τελευταίους αγώνες της. Εντός έδρας έχει

πανηγυρίσει ισάριθμα τρίποντα στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια που έδωσε σε αυτή, διατηρώντας σε αμφότερα το μηδέν στην άμυνα, ενώ πέτυχε πέντε τέρματα συνολικά.

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη Γέοβιλ την προηγούμενη Τρίτη (4/12) στα πλαίσια του Λιγκ Τρόφι. Στο 26’ έμεινε με δέκα παίκτες και βρέθηκε πίσω στο σκορ έξι λεπτά αργότερα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Στατιστικό: NG τα 3/3 τελευταία παιχνίδια της.

Αμφίβολοι (1): Ασίζ (ΕΠ 2/0).

Απουσίες (3): Τραυματίες οι Ντόχερτι (ΑΜ 14/1) και Στιούαρτ (ΑΜ 6/0), τιμωρημένος ο Σπρνγκ (ΜΕ 14/0).

ΜΟΡΚΑΜ (17η): Το εμπόδιο της Κόβεντρι αποδείχθηκε ανυπέρβλητο για τη Μόρκαμ, η οποία μία εβδομάδα πριν γνώρισε την ήττα με 2-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Στο Πρωτάθλημα προέρχεται από τη νίκη με 3-1 κόντρα στη Γουίμπλεντον, ενώ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στη League Two μετρά δύο τρίποντα, μία ισοπαλία και δύο ήττες, αμφότερες μακριά από το γήπεδό της. Μάλιστα, έχει κερδίσει μόλις σε μία από τις έξι πιο πρόσφατες «εξόδους» της σε όλες τις διοργανώσεις (1-0-5).

Προηγούμενο ματς: Το προηγούμενο Σάββατο (1/12) αντιμετώπισε εκτός έδρας την Κόβεντρι για το Κύπελλο και γνώρισε την ήττα με 2-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι στο 37’, ένα λεπτό μετά την έναρξη του β’ μέρους δέχθηκε το δεύτερο γκολ και το μοναδικό που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Έλισον στο 77’.

Στατιστικό: Over 2,5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Απουσίες (1): Τιμωρημένος ο Φλέμινγκ (ΑΜ 16/3).

174. ΜΠΑΡΝΕΤ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ (17:00)

Γήπεδο: «Underhill Stadium»
Προϊστορία: 1-0-0.

ΜΠΑΡΝΕΤ (24η): Μεγάλης σημασίας είναι η σημερινή αναμέτρηση για την Μπαρνέτ, καθώς βρίσκεται ξανά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θέλει τη νίκη για να επιδιώξει να ξεφύγει από αυτήν. Εδώ και τέσσερα ματς έχει μείνει μακριά από τα τρίποντα, με τον απολογισμό της να αποτελείται από δύο ήττες και άλλες τόσες ισοπαλίες. Ωστόσο, στα τρία τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει μπροστά στο κοινό της παραμένει αήττητη, ενώ τα δύο πιο πρόσφατα ολοκληρώθηκαν ισόπαλα. Για το ντεμπούτο του ετοιμάζεται ο νεοαποκτηθείς εξτρέμ Χολβάιν.

Προηγούμενο ματς: Στις 24/11 αντιμετώπισε εκτός έδρας την Τσέλτεναμ για το Πρωτάθλημα και γνώρισε την ήττα με 1-0. Δέχθηκε το τέρμα που έκρινε τη συνάντηση στο 80ο λεπτό και στο λίγο χρόνο που είχε μπροστά της δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Στατιστικό: Under 2,5 τα 6/8 τελευτ

Keywords
Τυχαία Θέματα