Ανασχεδιάζεται η Ειδική Υπηρεσία του υπ. Εσωτερικών

16:42 23/4/2013 - Πηγή: TNSite
Το υπουργείο Εσωτερικών προχωρά σε ανασχεδιασμό της Ειδικής Υπηρεσίας του, για την καλύτερη αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση κατά τη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020.

Ο ανασχεδιασμός πραγματοποιείται προκειμένου να προχωρήσει το επιχειρησιακό αντικείμενο και να περιλαμβάνει πλέον τον σχεδιασμό και την εφαρμογή συγχρηματοδοτούμενων δράσεων μέσω ΕΣΠΑ, επεκτείνοντας τη δράση της διαχειριστικής αρχής που υπήρχε

στη Γενική Γραμματεία Ισότητας, για το σύνολο των ασκούμενων πολιτικών του υπουργείου Εσωτερικών, τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο αυτό, προστίθεται, αποτελεί προτεραιότητα η άμεση υλοποίηση της αναθεώρησης του αντικειμένου της Ειδικής Υπηρεσίας, η οποία εντάσσεται στις μεταρρυθμιστικές δράσεις του υπουργείου, όπως αυτές εγκρίθηκαν από το κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης, της 1ης Μαρτίου 2013, υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Γι αυτό τον λόγο προωθείται προς υπογραφή η απαραίτητη Κοινή Υπουργική Απόφαση στους υπουργούς Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα