Τσοχατζόπουλος: Δεν θα σβήσουν προσφορά 40 ετών στο κίνημα και την Ελλάδα

16:35 23/4/2013 - Πηγή: TNSite

Ο κ. Τσοχατζόπουλος με γραπτή δήλωσή του κατηγορεί "τις ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ ότι αναζητούν εξιλαστήριο θύμα για να μεταθέσουν τις ευθύνες τους για τον καταποντισμό στις εκλογές".

Ο πρώην υπουργός κατηγορεί τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, για παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης και βιασύνη να τον καταδικάσουν.

"Ευθεία και ανενδοίαστη παρέμβαση επιχείρησαν

κάποιοι χτες από το ΠΑΣΟΚ σε μια προσωπική μου υπόθεση, που βρίσκεται προς κρίση ενώπιον της Δικαιοσύνης, εκδίδοντας μάλιστα και καταδικαστική απόφαση εις βάρος μου! Έτσι, απλά, οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ αναζητούν εξιλαστήριο θύμα και άλλοθι επιχειρώντας με αυτή την αγωνιώδη προσπάθεια και ντροπή για το ίδιο, τη μετάθεση των ευθυνών για τον πρωτοφανή εξευτελιστικό καταποντισμό στις πρόσφατες εκλογές. Ποιοι ντρόπιασαν το ΠΑΣΟΚ, γνωρίζουν καλά στο ΠΑΣΟΚ", σημειώνει ο κ. Τσοχατζόπουλος.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, κάνει λόγο για "κατ' όνομα σημερινό ΠΑΣΟΚ" και σημειώνει ότι πρόσφερε επί 40 χρόνια στο κίνημα και την Ελλάδα.

"Επομένως, δεν παραγράφονται με 'δηλώσεις' τα παραπάνω, κυρίως όμως δε μπορούν να αμαυρωθούν από αυτούς που μετέτρεψαν ένα μεγάλο λαϊκό Κίνημα σε συνώνυμο του μαρτυρίου του κοινωνικού, οικονομικού και πολιτισμικού χρέους του Ελληνικού λαού", καταλήγει στη δήλωσή του.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα