Δεν αγοράζουν πετρέλαιο θέρμανσης στην Κρήτη

20:29 29/10/2013 - Πηγή: TNSite
Όνειρο παραμένει η αγορά πετρελαίου θέρμανσης τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους πρατηριούχους σε επίπεδο Κρήτης.

Αν και η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης έχει ξεκινήσει, η ζήτηση παραμένει σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα. Να σημειωθεί ότι έχει αρχίσει και

επίσημα η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης στο taxisnet.

Το γεγονός ότι σε επίπεδο Ηρακλείου η ζήτηση για το πετρέλαιο θέρμανσης είναι μειωμένη, επιβεβαιώνει μιλώντας στο prismanews.gr, ο πρόεδρος βενζινοπωλών του νομού Ηρακλείου Λυκούργος Σαμόλης.

«Η ζήτηση είναι μειωμένη λόγω καλοκαιρίας», αναφέρει τονίζοντας, «Και πέρυσι βέβαια, την ίδια περίοδο η ζήτηση κυμαίνονταν στα ίδια επίπεδα».

Αναφορικά με την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης ο κ. Σαμόλης ανέφερε ότι η μέση τιμή για το Ηράκλειο είναι 1,28 ευρώ το λίτρο.

Παράλληλα ο πρόεδρος των βενζινοπωλών Ηρακλείου, αναφορικά με την τιμή αλλά και την ζήτηση της βενζίνης ανέφερε «Ευτυχώς το καλοκαίρι, είχαμε ζήτηση και λόγο τουρισμού βέβαια. Τώρα καθώς χειμωνιάζει αναμένεται να πέσει η ζήτηση σε σχέση πάντα με το καλοκαίρι», επισημαίνοντας παράλληλα «Για το Ηράκλειο, η μέση τιμή για την βενζίνη είναι το 1,70 ευρώ το λίτρο».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα