«Δεν ήμασταν δημιουργικοί»

20:49 11/11/2013 - Πηγή: TNSite
Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπόρεσε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, αφού έμεινε στο 1-1 με τη Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ» και έτσι… αποχωρίστηκε την κορυφή, αφού η Μπαρτσελόνα, με την οποία συγκατοικούσε, πήρε το διπλό στην έδρα της Μπέτις.

Ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που έχει στόχο την έξοδο στο Champions League και απέδωσε την ισοπαλία στην έλλειψη δημιουργικότητας της ομάδας του.

«Παίξαμε

με μια ομάδα που παίζει καλά και βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Αμυνθήκαμε σωστά, αφού η αντίπαλος δεν έκανε καθαρές ευκαιρίες, παρότι είχε την κατοχή της μπάλας. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που επίσης στοχεύει στην έξοδο στο Champions League» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και μέσα από αυτό να βρούμε ρυθμό και χώρους, ενώ η Βιγιαρεάλ κράτησε τη μπάλα πολύ καλά. Δεν μπορούσαμε να βγάλουμε τη μπάλα από την άμυνα στην επίθεση, όπως κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Είχαμε έλλειψη δημιουργικότητας στην επίθεση, γιατί η αντίπαλος έπαιξε πολύ καλά».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα