«Έγδυσαν» τον Ρομπίνιο

04:47 6/9/2013 - Πηγή: TNSite
Τείνουν να εξελιχθούν σε… επιδημία οι διαρρήξεις σπιτιών ποδοσφαιριστών στην Ιταλία. Μετά από παίκτες της Νάπολι – η πόλη του Νότου είναι από τις πρώτες σε εγκληματικότητα στη χώρα – που έπεσαν θύματα κλοπής, σειρά παίρνει το Μιλάνο και ο Ρομπίνιο, ο οποίος βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να δει τη βίλα του λεηλατημένη.

Συγκεκριμένα, νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, ο Βραζιλιάνος μετέβη στο αεροδρόμιο του Μιλάνου, προκειμένου να υποδεχτεί τη σύζυγό του με τα δύο τους παιδιά. Φεύγοντας από το σπίτι, όμως, παρέλειψε να θέσει σε λειτουργία το συναγερμό. Ένα λάθος που το πλήρωσε ακριβά.

Επιστρέφοντας,

ο Ρομπίνιο βρήκε το σπίτι ανάστατο. Ειδικά στην κρεβατοκάμαρα επικρατούσε χάος, με τις ντουλάπες άδειες και τα συρτάρια ανοιχτά. Μετά από πρόχειρη έρευνα, ο Ρομπίνιο ανακάλυψε πως έλειπε ένα πολυτελές ρολόι, αξίας 30 χιλ. ευρώ, καθώς και πολλά άλλα κοσμήματα.

Ξεπερνώντας το πρώτο σοκ, ο Βραζιλιάνος κάλεσε την αστυνομία, η οποία, δυστυχώς, δεν βρήκε δαχτυλικά αποτυπώματα.

Η Αστυνομία εικάζει πως οι δράστες, αφού πήδησαν τον εξωτερικό φράκτη, εισέβαλαν από την κεντρική είσοδο της βίλας, εκμεταλλευόμενοι την απουσία συναγερμού, προχώρησαν αμέσως προς την κρεβατοκάμαρα και εστίασαν την προσοχή τους στα κοσμήματα.

Από την πλευρά του παίκτη δεν έγινε γνωστό το ποσό της ζημιάς, καθώς ακόμα ο Ρομπίνιο και η σύζυγός του δεν είναι σε θέση να πουν ποια κομμάτια λείπουν από τις κοσμηματοθήκες.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα