Έκτακτη συνάντηση πολιτικών αρχηγών τη Δευτέρα για να αποφευχθούν οι εκλογές

13:49 13/6/2013 - Πηγή: TNSite

Οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι κατέληξαν σε συμφωνία συνάντησης, μετά την κατ' ιδίαν τηλεφωνική τους συνομιλία, αλλά και μετά την ανυποχώρητη στάση του Αντώνη Σαμαρά, με την οποία φαίνεται ότι διαφωνούν κάθετα Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, ο κ. Σαμαράς

επικοινώνησε με τους εταίρους του "καθώς πάντα επιδιώκει τον πολιτικό διάλογο".

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πάντως, το θέμα της ΕΡΤ έχει κλείσει και ο πρωθυπουργός δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει πίσω την απόφασή του.

Στο πλαίσιο αυτό η επικοινωνία και η συνάντηση θα γίνει, προκειμένου να αναζητηθεί εύσχημος τρόπος για να αρθεί το πολιτικό αδιέξοδο και να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.

Δείτε όλες τις εξελίξεις εντός και εκτός του Ραδιομεγάρου μέσα από την πλατφόρμα του NEWS 247.

Στουρνάρας: Κόψτε τις μεταδόσεις, θα έχετε κυρώσεις

Σε ξεχωριστό mail προς κάθε αποδέκτη, ο υπουργός Οικονομικών προειδοποιεί ότι θα υπάρξουν κυρώσεις και πρόστιμα σε όσους μεταδίδουν τηλεοπτικά τη ζωντανή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης με το λογότυπο της ΝΕΤ.

Το mail έχει ως εξής

"Εκ μέρους του Υπουργού Οικονομικών, κ. Γ. Στουρνάρα, σας ενημερώνουμε οτι σύμφωνα με τη την υπ' αριθμ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 (ΦΕΚ Β΄ 1414/11.6.2013) ΚΥΑ καταργείται η δημόσια επιχείρηση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΕΡΤ Α.Ε) και οι θυγατρικές της. Με βάση την παραπάνω απόφαση, διακόπτεται η λειτουργία της εταιρίας ΕΡΤ Α.Ε. και των θυγατρικών της και ως εκ τούτου παύει η εκπομπή σήματος από την ΕΡΤ. Για το σκοπό αυτό, επισημαίνεται οτι τυχόν προβολή των πάσης φύσεως εκπομπών (τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών) που φέρουν το σήμα της ΕΡΤ Α.Ε. από περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, συνιστά μη αδειοδοτημένη και εξ'αυτού του λόγου παράνομη προβολή προγράμματος και αντιμετωπίζει όλες τις κυρώσεις που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία".

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα