Έμφραγμα υπέστη ο Στηβ Ντούζος

18:01 26/6/2013 - Πηγή: TNSite

Είναι από τους ανθρώπους που διακρίνονται για το χιούμορ τους ακόμη και στις δύσκολες στιγμές. Ο Στηβ Ντούζος πέρασε άλλη μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, ωστόσο χάρη στο σθένος του και τις προσπάθειες των γιατρών βγήκε άλλη μία φορά νικητής.

«Η αλήθεια είναι ότι με κάλεσε ο Αγιος Πέτρος, αλλά μόλις το πήρε χαμπάρι ο Ντούζος του είπε: “Πάρτε τον από δω, έκανα τα πάντα για να τον αποφύγω και μου τον φέρατε πάλι κοντά μου. Στείλτε τον πίσω”», δήλωσε χαριτολογώντας ο δημοφιλής ηθοποιός. Ο πρόσφατος χαμός του πατέρα του φαίνεται ότι του είχε αφήσει βουβό πόνο στην

καρδιά και σε συνδυασμό με την πίεση της καθημερινότητας, οδηγήθηκε στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Ωστόσο ο Στηβ έδειξε πως είχε τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης, ακόμη κι όταν η ζωή του «κρεμόταν» από μια κλωστή.

Την προηγούμενη Τρίτη ο Ντούζος είχε βγει για ψώνια με την κόρη του όταν ξαφνικά αισθάνθηκε έντονο πόνο στο στήθος. Γυρνώντας στο σπίτι του κάλεσε ασθενοφόρο προκειμένου να τον μεταφέρει σε ιδιωτική κλινική για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Ηλπιζε μάλιστα ότι θα γυρνούσε σπίτι του, αλλά ενώ εξεταζόταν υπέστη έμφραγμα. Μάλιστα, η κατάστασή του ήταν τέτοια που οι γιατροί στο ιδιωτικό θεραπευτήριο έκαναν τα πάντα για να τον επαναφέρουν στη ζωή. Χρησιμοποίησαν εγκαίρως απινιδωτή, παράλληλα με φαρμακευτική αγωγή, και τα πρώτα χαμόγελα δεν άργησαν να έρθουν στο νοσηλευτικό προσωπικό. Το έμφραγμα που υπέστη σε συνδυασμό με το βεβαρημένο ιστορικό υγείας του δεν επέτρεψαν στους γιατρούς να του δώσουν εξιτήριο. Παρ' όλα ο Στηβ επέμενε να βγει από το νοσοκομείο και έτσι την περασμένη Πέμπτη επέστρεψε σπίτι του, με δική του ευθύνη. «Εφυγα γιατί στο νοσοκομείο… δεν είχε ωραίες νοσοκόμες» είπε χαμογελώντας, καθώς είναι γνωστό πως δεν έχει ματιά για άλλη εκτός από τη γυναίκα του, Αννα Μαρία.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα