Ενα κορυφαίο smartphone έτοιμο για βουτιές

21:21 6/6/2013 - Πηγή: TNSite

Ποιος είπε ότι τα κορυφαία smartphones φοβούνται πια το νερό και τη σκόνη; Σε απάντηση των προκλήσεων του ανταγωνισμού στην premium κατηγορία συσκευών, η Samsung ανακοίνωσε μια ειδική έκδοση του κορυφαίου της Galaxy S4.

Σύμφωνα με την εταιρία “το Galaxy S4 Active κατασκευάστηκε με κριτήριο την ανάγκη των χρηστών να παραμένουν συνδεδεμένοι,

καθώς εξερευνούν τον κόσμο γύρω τους”

Το Galaxy S4 Active προσφέρει προστασία από τη σκόνη και το νερό. Το σφραγισμένο κάλυμμά του κρατά μακριά τη σκόνη και προστατεύει από πτώσεις σε νερό, βάθους μέχρι ενός μέτρου, διάρκεια έως και 30 λεπτά. Επίσης, το χαρακτηριστικό “Glove Touch”επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί την οθόνη αφής ακόμα και με γάντια. Επιπλέον, η κάμερα του Galaxy S4 Active διαθέτει το “Aqua Mode”, μια λειτουργία που διευκολύνει τις λήψεις κάτω από το νερό, με αυξημένη ποιότητα και διαύγεια εικόνας.

Κατά τα άλλα η ειδική, ανθεκτική έκδοση του Galaxy S4 μοιράζεται τα ίδια χαρακτηριστικά (τετραπύρηνος επεξεργαστής στο 1,9 GHZ, μπαταρία 2.600mAh, οθόνη 5 ιντσών Full HD TFT LCD πυκνότητας 443 ppi, συνδεσιμότητα σε LTE δίκτυα) και λειτουργίες (ανταπόκριση στις κινήσεις του χρήστη) με τη βασική έκδοση του κορυφαίο smartphone της Samsung.

Το Galaxy S4 Active θα διατεθεί μέσα στο καλοκαίρι, αρχικά στις ΗΠΑ και τη Σουηδία. Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 20 Ιουνίου στο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια του “Samsung Premiere 2013 Galaxy & ATIV”.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα