Ένας Άγγελος της Victoria's Secret στο δρόμο Του Θεού

22:16 3/5/2013 - Πηγή: TNSite

Η 23χρονη Kylie Bisutti, πρώην Άγγελος της Victoria's Secret και συγγραφέας του βιβλίου «I'm No Angel - From Victoria's Secret Model to Rode Model» ενώ είχε από μικρή το όνειρο να γίνει super model αποφάσισε να τα παρατήσει, ο λόγος…

Όπως αναφέρει στην αυτοβιογραφία της: «Είχα καταλήξει να αισθάνομαι

σαν ένα κομμάτι κρέας, ενώ μεγαλώνοντας πίστευα ότι τα μοντέλα αποτελούσαν τον ορισμό της ομορφιάς».

Η Kylie γεννήθηκε στην Καλιφόρνια και στα 15 της μετακόμισε στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα το 2009, οι υπεύθυνοι της Victoria's Secret την επέλεξαν ανάμεσα σε 10.000 μοντέλα. Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά αλλά στην πορεία συνειδητοποίησε πως το παιδικό της όνειρο είχε γίνει ο χειρότερος εφιάλτης της.

Έτσι αποφάσισε να γράψει την αυτοβιογραφία της με στόχο να μοιραστεί την εμπειρία της με νέες κοπέλες, που επιθυμούν διακαώς να ακολουθήσουν καριέρα μοντέλου. Μέσα από την αυτοβιογραφία της περιγράφει το πώς αποφάσισε να παρατήσει το χώρο της πασαρέλας, να έρθει ξανά σε επαφή με τη χριστιανική της πίστη και να μετακομίσει με το σύζυγό της στα βουνά της Μοντάνα.

Όπως αναφέρει στο βιβλίο της η 23χρονη καλλονή, οι φωτογράφοι της ζητούσαν να ποζάρει προκλητικά και ο ατζέντης της τής έλεγε να μην αποκαλύψει ότι έχει παντρευτεί, για να μη χαλάσει την εικόνα της: «Πολλά από τα μοντέλα ενθαρρύνονται να μη μιλούν για τις σχέσεις τους, εκτός και αν έχουν παντρευτεί κάποιον επώνυμο, όπως η Miranda Kerr».

Τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο, όταν της πρότειναν να κάνει μία άκρως αισθησιακή φωτογράφιση για το ανδρικό περιοδικό «Sports Illustrated». «Τότε συνειδητοποίησα ότι με πληρώνουν για να γδύνομαι και να ερεθίζω τους άντρες και όχι για να προωθώ τα ρούχα. Αισθάνθηκα σαν ένα κομμάτι κρέας. Πήγα στην κρεβατοκάμαρά μου, έπεσα στα γόνατα και άρχισα να προσεύχομαι. Την επόμενη μέρα ανακοίνωσα στον ατζέντη μου ότι σταματώ».

Σήμερα, η Kylie Bisutti ακολουθεί ένα διαφορετικό τρόπο ζωής μένοντας με τον άντρα της στη Μοντάνα, μάλιστα, δραστηριοποιείται στην τοπική εκκλησία και δηλώνει ευτυχής για αυτή της την επιλογή.

ΠΗΓΗ: Daily Mail

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα