Ερωτευμένος με Ελληνίδα ο Μπουράκ Χακί!

07:08 24/9/2013 - Πηγή: TNSite

Νέο ελληνοτουρκικό ειδύλλιο! Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, ο δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί που την τηλεοπτική σεζόν 2010-2011 αναστάτωσε τις φανατικές Ελληνίδες τηλεθεάτριες στην τουρκική σειρά «Kismet», (που προβαλλόταν στη χώρα μας από τον ΑΝΤ1), στην οποία πρωταγωνιστούσε, είναι ερωτευμένος με την κατάξανθη DJ και παρουσιάστρια σε κανάλι της συμπρωτεύουσας Λία Παπαδάκη. Μάλιστα υπάρχουν και τεκμήρια του καυτού ειδυλλίου, που έχει κάνει πολλές θαυμάστριές

του να του... κακιώσουν.

Η αλήθεια είναι πως εδώ και περίπου τρία χρόνια που ο πανύψηλος και γοητευτικός «ανοιχτομάτης» (σε χρώμα αλλά και... παιχνίδισμα βλέμματος) Μπουράκ έσκασε μύτη στις οθόνες του ΑΝΤ1 αμέσως δημιουργήθηκαν ορδές από θαυμάστριές του ή, όπως τις αποκαλούν χαριτωμένα, «Μπουρεκάκια».

Ο 38χρονος ηθοποιός, που στα νεανικά του χρόνια ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και το μπάσκετ, είχε όλες τις προδιαγραφές για να «κλέψει» αμέτρητες ελληνικές καρδιές γυναικών που τον έβλεπαν φανατικά στο «γυαλί» να υποδύεται «ένα ρομαντικό καλλιτέχνη που βίωσε τον πόνο από παιδί και έμαθε να καταπιέζει τα συναισθήματά του». Εκείνη την περίοδο, βέβαια, που πρωτοήρθε στη χώρα μας ήταν παντρεμένος με τη Σέμα Σίμσεκ (με την οποία το 2008 απέκτησε παιδί) και οι συνεντεύξεις που έδωσε στα ελληνικά μέσα επικεντρώνονταν σε εξομολογήσεις του τύπου «Είμαι ερωτευμένος με τη γυναίκα μου» και, φυσικά, στα επαγγελματικά του. Ωστόσο από το 2012, οπότε ο ηθοποιός πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του, άρχισε να... ξεσαλώνει μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την ομορφιά των Ελληνίδων, καθώς και για το σπίτι που θέλει να πάρει στη χώρα μας. Ειδικά φέτος, που επισκέφτηκε δύο φορές τη Βόρεια Ελλάδα και το καλοκαίρι βρέθηκε στην Κω και τη Ρόδο (στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Διήμερου των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca που έλαβε χώρα στο νησί των ιπποτών), είπε όλα τα... γράμματα της αλφαβήτου: «Οι Ελληνίδες, κατά την άποψή μου, είναι οι πιο όμορφες και καλοσυνάτες γυναίκες στον κόσμο. Μου αρέσουν γιατί η ομορφιά τους είναι φυσική» είπε μεταξύ άλλων (όπως καταλαβαίνετε... όσες πιστές προσέλθετε)! Μέσα σε αυτό, λοιπόν, το ερωτικό (για τις Ελληνίδες)... παραλήρημα του Τούρκου γόη μάς ήρθαν τα μαντάτα από τη γείτονα χώρα για το «νέο ελληνοτουρκικό ειδύλλιο». Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας «Posta» (το οποίο περιλαμβάνει και πρόσφατη φωτογραφία του ζευγαριού στην περιοχή Ortakoy στην Κωνσταντινούπολη): «Ο Μπουράκ γνωρίστηκε σε διακοπές του στην Ελλάδα με την Ελληνίδα DJ Λία Παπαδάκη».

Οσο για το ποια είναι η 23χρονη Ελληνίδα που του «έκλεψε» την καρδιά, να πούμε ότι ξεκίνησε ως DJ πριν από ενάμιση χρόνο περίπου και τα τελευταία τρία χρόνια παρουσιάζει τη νεανική-ψυχαγωγική εκπομπή «Oλα για όλα» που προβάλλεται από το Euro Channel, το οποίο εκπέμπει σε όλη την κεντρική Μακεδονία! Επίσης, να πούμε ότι η εν λόγω «καλλονή» έχει μεγάλη έφεση στις ξένες γλώσσες: εκτός από ελληνικά, μιλάει αγγλικά, ισπανικά, γερμανικά και τουρκικά. Η ίδια δηλώνει ερωτευμένη χωρίς να αναφέρει με ποιον, ωστόσο η σελίδα της στο twitter είναι γεμάτη με φωτογραφίες της από κοινές εξόδους με τον Μπουράκ Χακί.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα