Φρενίτιδα για την βασιλικό βρέφος

13:29 22/7/2013 - Πηγή: TNSite
Η λατρεία των Βρετανών για την βασιλική οικογένεια είναι γνωστή… Μόνο που αφορμή τη γέννηση του μωρού της Κέιτ Μίντλετον η φρενίτιδα έχει εξαπλωθεί και εκτός συνόρων.

Δημοσιογράφοι από ολόκληρο τον κόσμο έχουν κυριολεκτικά κατασκηνώσει έξω από το νοσοκομείο St Mary's στο δυτικό Λονδίνο αναζητώντας την παραμικρή είδηση ή εικόνα που θα τους χαρίσει το αποκλειστικό ρεπορτάζ και θα τους κάνει να αναφωνήσουν «It's a boy» ή «It's a girl».

Κι ενώ τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν για το φύλο του παιδιού, έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι το μωρό θα είναι κορίτσι αφού έπειτα από δώρο

που έλαβε η Kέιτ τον περασμένο Μάρτιο, ευχαρίστησε αυτόν που της το έδωσε γράφοντας «ευχαριστώ θα το κρατήσω για την κ…. μου».

Η γέννηση θα ανακοινωθεί όπως ορίζει το πρωτόκολλο. Ένας φάκελος με όλες τις λεπτομέρειες γύρω από το μωρό θα σταλεί από το νοσοκομείο στα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ, τόπο κατοικίας της βασίλισσας και στη συνέχεια η είδηση θα τοιχοκολληθεί σε μία από τις κεντρικές πύλες.

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι θα είναι παρούσες στη γέννα η αδερφή της Δούκισσας, Πίπα Μίντλετον καθώς και η μητέρα της Kάρολ.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα