Για πιο νόστιμα σπαράγγια

15:15 6/11/2013 - Πηγή: TNSite

Για καλύτερη γεύση στα -ομολογουμένως ελαφρώς άνοστα- σπαράγγια, πριν τα μαγειρέψετε, "νοστιμίστε" τα κοτσάνια:

Ξεφλουδίστε τα και βουτήξτε τα σε ένα μείγμα από ίσα μέρη ζάχαρης και αλατιού.

Αφήστε τα να "καθίσουν" με το μείγμα για 10 λεπτά.

Στη συνέχεια ξεπλύνετε τα και μαγειρέψτε τα σπαράγγια όπως επιθυμείτε.

Αν και φαίνεται περίεργο, για να το προτείνει η νεοϋορκέζα σεφ Shea Gallante στο Foodnetwork.com, κάτι θα ξέρει.

Copyright © 2012 - 2013 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα