Η EMC επενδύει σε στελέχη από την Ελλάδα

21:49 26/4/2013 - Πηγή: TNSite

Ο Πάνος Αδριανός Presales Sr. Manager για τις περιοχές Medi & BeLux

Η EMC, εταιρεία με ηγετική θέση στον κλάδο των υποδομών πληροφορικής παγκοσμίως, ανακοίνωσε την προαγωγή του Πάνου Αδριανού στη θέση του Presales Sr. Manager για τις περιοχές Medi & BeLux και συγκεκριμένα για την Ελλάδα, την Ισπανία, την Πορτογαλία, το Ισραήλ, το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο.

«Οι

αλλαγές που έχουν επέλθει τα τελευταία χρόνια στον τομέα της επιχειρησιακής πληροφορικής είναι τεράστιες. Τα σημερινά τμήματα ΙΤ έχουν να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες προκλήσεις, στις οποίες η EMC έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει πλήρως, προσφέροντας παράλληλα τα βέλτιστα αποτελέσματα στους πελάτες της. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις ποιοτικότερες λύσεις, προσβλέποντας στην ικανοποίηση των στόχων τόσο των πελατών μας όσο και των συνεργατών μας», σχολίασε με αφορμή την τοποθέτηση του ο κ. Αδριανός.

O Πάνος Αδριανός εντάχθηκε στο δυναμικό της EMC το 1999, προερχόμενος από την Hewlett-Packard. Στην EMC κατείχε τις θέσεις του Sr. System Engineer, Technology Consultants Manager, Technology Solutions Group Manager και Country Manager για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα