«Ιδανική η Φιορεντίνα»

18:08 9/7/2013 - Πηγή: TNSite
Είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους σκόρερ των ευρωπαϊκών γηπέδων. Θα μπορούσε να αγωνίζεται βασικός σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα.

Στη Μπάγερν Μονάχου, όμως, δεν κατάφερε να παίξει πολύ την τελευταία χρονιά και έτσι αποφάσισε να αλλάξει περιβάλλον, προκειμένου να αγωνίζεται όσο αξίζει. Ο λόγος για τον Μάριο Γκόμεζ, ο οποίος αιφνιδίασε αρκετούς με την επιλογή του να υπογράψει στη Φιορεντίνα, τη στιγμή που είχε στα χέρια του προτάσεις από πιο… δημοφιλείς ομάδες.

Ο Γκόμεζ μίλησε στο γερμανικό «Sky» λίγο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του και εξήγησε τους λόγους που τον

οδήγησαν στη Φλωρεντία.

«Από την αρχή γνώριζα πως θα κατέληγα στην Ισπανία ή την Ιταλία. Τελικά με ενθουσίασε ο τρόπος παιχνιδιού της Φιορεντίνα. Η ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και από τη στιγμή που έψαχναν σέντερ φορ, θεώρησα πως αυτή ήταν η ιδανική ομάδα για μένα. Νομίζω πως θα αξιοποιήσουν τις ικανότητές μου με τον τρόπο που αγωνίζονται», εξήγησε ο πρώην παίκτης της Μπάγερν Μονάχου.

Για την ομάδα που αφήνει, ο Γκόμεζ είχε μόνο καλά λόγια να πει. «Είναι δύσκολο να αφήνεις την καλύτερη ομάδα του κόσμου. Αλλά είχε έρθει η ώρα να αποχωρήσω. Πέρασα φανταστικά χρόνια στο Μόναχο και ευχαριστώ τους πάντες για αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Για τη νέα ημέρα που ξημερώνει, ο διεθνής επιθετικός τόνισε: «Τώρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Θα βρεθώ σε μια άλλη χώρα, σε μια πόλη γεμάτη ιστορία και πολιτισμό, θα διδαχθώ μια ξένη γλώσσα. Είμαι ενθουσιασμένος και δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τους καινούργιους μου συμπαίκτες, αλλά και τον προπονητή. Ξέρω πως οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν την επιλογή μου, αλλά εγώ είμαι βέβαιος πως έκανα την καλύτερη», σημείωσε ο Μάριο Γκόμεζ, εμφανώς ικανοποιημένος από την κατάληξη της υπόθεσής του.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα