Καλοστημένη απάτη σε βάρος οπαδών

14:52 10/4/2013 - Πηγή: TNSite

Σε μεγάλη απάτη εξελίχθηκε ο έρανος των οπαδών της Τζένοα, προκειμένου να βοηθήσουν το άρρωστο παιδί ενός οπαδού της ομάδας. Την αποκάλυψη έκανε η εισαγγελία της πόλης.

Πριν από λίγο καιρό η ιστορία του άρρωστου παιδιού ενός οπαδού της Τζένοα, είχε συγκινήσει την Ιταλία. Το άτυχο παιδάκι έπασχε από μια σοβαρή ασθένεια και έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Ευρώπης, προκειμένου να εγχειριστεί. Ο πατέρας του, καθώς δεν είχε τα απαραίτητα χρήματα, έκανε έκκληση στους οπαδούς της αγαπημένης του ομάδας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν και συγκέντρωσαν ένα σεβαστό ποσό, μέσω εράνου.

Ανταποκρινόμενοι

στο κάλεσμα του οπαδού της Τζένοα, πολλοί σύνδεσμοι οπαδών άλλων ομάδων, όπως της Γιουβέντους, της Λάτσιο και της Σαμπντόρια, πούλησαν αναμνηστικά των ομάδων τους μέσω διαδικτύου και έδωσαν τα χρήματα στον άτυχο μικρό.

Για να πραγματοποιηθεί το ταξίδι και η εγχείρηση απαιτούνταν περίπου 70 χιλ. ευρώ, ποσό που οι φίλαθλοι δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν. Τότε επενέβη η διοίκηση της Τζένοα, η οποία συμπλήρωσε τα χρήματα, στέλνοντας τις ευχές της για καλή επιτυχία στην δύσκολη επέμβαση.

Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα