Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η νέα Ελένη!

18:50 28/9/2013 - Πηγή: TNSite

Είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η νέα Ελένη Μενεγάκη; Οπως φαίνεται, η πολλή παρέα με την ωραία Ελένη της TV έχει κάνει την ανερχόμενη παρουσιάστρια να ακολουθεί πιστά κάποιες από τις στιλιστικές επιλογές της... παλαίμαχου, ακόμη και τον τρόπο μακιγιάζ της. Το πλούσιο ξανθό μαλλί και το έντονο make up στα μάτια, με κύριο χαρακτηριστικό τις έντονες βλεφαρίδες, δείχνει να γίνεται αγαπημένη τάση της Κωνσταντίνας, όπως φάνηκε και στις πρόσφατες φωτογραφίες της, για χάρη του

πρόμο του «Μες στην καλή χαρά».

Οσο περνάει ο καιρός η ξανθιά παρουσιάστρια προσπαθεί να κερδίσει το παιχνίδι των εντυπώσεων όχι μόνο με τις αλλαγές στην εμφάνισή της (ας μην ξεχνάμε ότι πριν από καιρό είχαν γίνει αρκετά σχόλια για τα κιλά που έχασε), αλλά και με τις ικανότητές της στην παρουσίαση, αφού πασχίζει να βελτιώσει τις επιδόσεις της και να αποκτήσει περισσότερη άνεση λόγου, προσόν απαραίτητο για τα ζωντανά προγράμματα. Για τον λόγο αυτό έχει στο πλευρό της ως... δασκάλα την έμπειρη Ζήνα Κουτσελίνη, που έχει αναλάβει την εντατική εκπαίδευση της νεαρής πριν βγει στον «αέρα» η εκπομπή.

Προς το παρόν, το μόνο νέο που είδαμε ήταν οι φωτογραφίες της για την προώθηση του «Μες στην καλή χαρά», για την οποία επιστρατεύτηκαν ο Τρύφωνας Σαμαράς για το hair styling και ο Αχιλλέας Χαρίτος για το μακιγιάζ της Κωνσταντίνας μεταμορφώνοντάς της σε μια μικρή... Ελένη. Το τρέιλερ της εκπομπής (ξεκινάει το επόμενο Σάββατο) πάντως σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν ότι η νεαρή είχε τα περισσότερα πλάνα σε σχέση με τους συνεργάτες της Κατερίνα Καραβάτου, Παύλο Σταματόπουλο και Ευθύμη Ζησάκη.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα