Κρίση στον ΠΑΟΚ: Επεισόδιο Στέφενς - Στοχ;

22:15 11/11/2013 - Πηγή: TNSite
Για μια ακόμη φορά, ο Ιβάν Σαββίδης είναι έξαλλος με την εμφάνιση του ΠΑΟΚ. Ο τερματοφύλακας Χακόμπο, που ευθύνεται στο τέταρτο γκολ του Ολυμπιακού χαρακτήρισε την εμφάνιση "ντροπή" και υποστήριξε ότι "οι ποδοσφαιριστές
του ΠΑΟΚ δεν τιμήσαμε τη φανέλα, το σήμα και την ιστορία της ομάδας".

Το 4-0 από τον Ολυμπιακό, έστω και στο Γ. Καραϊσκάκης, ήταν πολύ βαρύ... Την παράσταση έκλεψε όμως ένα άλλο περιστατικό. Ο Σεκού Ολίσε πήρε στο ημίχρονο τη θέση του Μίροσλαβ Στοχ.Η αντικατάσταση του Σλοβάκου δεν είναι κάτι που συνήθιζε ο Στέφενς. Τον είχε κρατήσει στον αγωνιστικό χώρο για 90 λεπτά σε αγώνες που ο Στοχ ήταν ακόμη χειρότερος.

Είναι κοινό μυστικό ότι ο Σλοβάκος κινείται το τελευταίο διάστημα σε ρηχά νερά, αλλά η αντικατάστασή του στο ημίχρονο κρίνεται βιαστική.

Βέβαια, ο χαρακτήρας του Ολλανδού προπονητή του ΠΑΟΚ, όπως και η πορεία του στην καριέρα του μέχρι σήμερα, έχουν δείξει ότι σπάνια παίρνει αποφάσεις μονομερώς, χωρίς τη στήριξη της διοίκησης της ομάδας που προπονεί.

Με βάση αυτά τα σενάρια, αυξάνονται και πληθύνονται οι φήμες που λένε ότι στα αποδυτήρια του Γ. Καραϊσκάκης, με το 1-0 στην πλάτη, ο Στέφενς ήταν εκνευρισμένος και έλαβε χώρα επεισόδιο με τον Στοχ. Σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr, ο Σλοβάκος του αντιμίλησε περιπαικτικά. Εκείνος, έξαλλος, του διαμήνυσε ότι θα αντικατασταθεί αμέσως.

Ο Στοχ έχει εκρηκτικό χαρακτήρα και τα επεισόδια στο διαφαινόμενο σίριαλ αναμένονται στο εγγύς μέλλον...

Copyright © 2012 - 2013 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα