Ο Γούντι Αλεν στην Αθήνα για νέα ταινία με άρωμα Ελλάδας!

04:29 16/4/2013 - Πηγή: TNSite

Οσο πλησιάζουμε στη Μεγάλη εβδομάδα τόσο φουντώνουν οι φήμες για τον ερχομό του Γούντι Αλεν στην Ελλάδα. Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα, δεν είναι και λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για έντονη προετοιμασία για τη νέα του ταινία του, η οποία θα έχει άρωμα από Ελλάδα αλλά και «Athens by night».

Ο καταξιωμένος πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης έχει επισκεφτεί

τη χώρα μας αρκετές φορές τόσο για διακοπές όσο και για εμφανίσεις με την μπάντα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να έρθει μετά το Πάσχα προκειμένου να δει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ταινία, ενώ η πρώτη κλακέτα -τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα- αναμένεται να ακουστεί προς τα τέλη Μαΐου.

Ο Μπραντ Πιτ, που επίσης λατρεύει τη χώρα μας, θα υποδυθεί τον συγγραφέα που ζει στην Πλάκα. Γι' αυτό άλλωστε υπάρχει έντονη κινητικότητα τόσο στην περιοχή όσο και γύρω από αυτήν. Μέσα από τα πλάνα της ταινίας αναμένεται να προβληθούν και τα αξιοθέατα της Αθήνας, ενώ η Πενέλοπε Κρουζ, σύμφωνα με το σενάριο, θα υποδύεται την Ελληνίδα ακόμη μία φορά μετά το «Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι».

Το στόρι θέλει η ταινία να διαδραματίζεται στην Αθήνα του σήμερα και στην κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, προβάλλοντας βέβαια και τη νυχτερινή ζωή και τον τρόπο διασκέδασης και βγάζοντας απ' όλα αυτά μια ρομαντική διάθεση, όπως σε όλες τις ταινίες του Γούντι Αλεν, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διάφορες σχέσεις. Οι πληροφορίες θέλουν επίσης στην ταινία να παίζουν ακόμη τρία μεγάλα ονόματα με ελληνική καταγωγή. Ανάμεσά τους ακούγεται και αυτό της Νία Βαρντάλος.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα