Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δε θα ξανακάνει το ίδιο λάθος με το «Argo»!

20:50 26/4/2013 - Πηγή: TNSite

Θα θυμάστε ότι το οσκαρικό «Argo» ήταν ένα πρότζεκτ που προοριζόταν για τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Τελικά ο διάσημος bachelor επέλεξε να δώσει προτεραιότητα στο «Monuments Men», τη δραματική περιπέτεια με φόντο το δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, σε διπλό ρόλο σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή. Φυσικά ο κερδισμένος της ιστορίας ήταν ο Μπεν Άφλεκ, που αναγνώρισε τις δυνατότητες του άρθρου του ερευνητή δημοσιογράφου των New York Times

(και όχι μόνο) Τζόσουα Μπέρμαν για μια δυνατή ταινία πολιτικής και κατασκόπων.

Ο Κλούνεϊ μάλλον συνειδητοποιεί ότι δεν πρέπει να αφήνει τέτοιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες, αφού προσπαθεί με το μόνιμο συνεργάτη του στην παραγωγή, Γκραντ Χέσλοφ, να εξασφαλίσει ένα ανέκδοτο ακόμα άρθρο του Μπέρμαν, που αυτήν τη φορά δε ρίχνει φως σε ομηρίες στην ταραγμένη Μέση Ανατολή, αλλά στη χρησιμοποίηση ανηλίκων για τη διακίνηση ναρκωτικών στο πολυτελές θέρετρο Κορονέϊντο, κοντά στο Σαν Ντιέγκο. Η Sony, που υποστηρίζει και το τρέχον πρότζεκτ των Κλούνεϊ – Χέσλοφ, θα αγκαλιάσει και το «Coronado High» (από τον τίτλο της αδημοσίευτης ακόμα έρευνας) και αναμένεται σύντομα το όνομα του σεναριογράφου που θα διασκευάσει το άρθρο για την οθόνη, προτού αρχίσουμε να μιλάμε για το καστ.

Ο Κλούνεϊ, εκτός από την προσπάθειά του να διασώσει από τα νύχια των Ναζί πολύτιμα έργα τέχνης στην επίλεκτη ομάδα αστέρων του «Monuments Men», θα εμφανιστεί και στο διαστημικό «Gravity» του Αλφόνσο Κουαρόν –μια ταινία που ολοκληρώθηκε μετά από πολλές καθυστερήσεις, με πρωταγωνίστρια τη Σάντρα Μπούλοκ- ενώ το όνομά του είναι συνδεδεμένο και με το φουτουριστικό «Tomorrowland» του Μπραντ Μπερντ. Αν πάντως προκύψει τίποτα καινούργιο στην ατζέντα του, ο Μπεν Άφλεκ εδώ είναι για να καλύψει το κενό και να πάρει αυτήν τη φορά και το όσκαρ σκηνοθεσίας.

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα