Οι αλλαγές στην ερυθρόλευκη 11άδα

09:04 10/4/2013 - Πηγή: TNSite

Ανάσες σε παίκτες βασικούς έδωσε ο Μίτσελ στον αγώνα με τον Πλατανιά ενόψει του κυριακάτικου «Classico». Ο Μανιάτης είχε μείνει στον Πειραιά λόγω τραυματισμού και οι Τζεμπούρ, Βλαχοδήμος και Παπάζογλου στον πάγκο για να πάρουν ανάσες.

Η λογική λέει ότι θα επιστρέψουν κάποιοι από αυτούς στο βασικό σχήμα για το ντέρμπι της Κυριακής. Ο Παπάζογλου θα είναι στα δεξιά της άμυνας αντί του Μοντέστο και δεν αποκλείεται να είναι και ο Αβραάμ παρτενέρ του Μανωλά. Στα χαφ

ο Μανιάτης θα είναι μπροστά από τον Φέισα και το δίλημμα θα είναι ανάμεσα στον Ιμπαγάσα και τον Μασάντο για την τρίτη θέση στον άξονα. Αμπντούν και Τζεμπούρ θα είναι στην τριπλέτα της επίθεσης και ο Φουστέρ κερδίζει πόντους για το δεξί άκρο της επίθεσης αντί του Βλαχοδήμου.

Ο Μίτσελ έδωσε ρεπό χθες στους «ερυθρόλευκους» όμως οι δύο αρχηγοί του Ολυμπιακού πήγαν στου Ρέντη για να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους.

Πρόκειται για τους Γιάννη Μανιάτη και Αβραάμ Παπαδόπουλο οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον Πλατανιά λόγω τραυματισμών.

Τη Δευτέρα έκαναν ατομικό και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο πήγαν και χθες στου Ρέντη, ώστε σήμερα να δοκιμάσουν να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα. Προφανώς θέλουν και οι δύο πολύ να είναι έτοιμοι για το ντέρμπι της Κυριακής και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν απόλαυσαν το ρεπό τους.

Αλλωστε είναι πολύ πιθανό ο Μίτσελ να τους υπολογίζει για το βασικό σχήμα εάν είναι 100% έτοιμοι. Μαζί τους στου Ρέντη ήταν και ο Ντιακιτέ ο οποίος επίσης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα