Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το μεγάλο ντέρμπι live

04:43 15/4/2013 - Πηγή: TNSite

Μία ώρα ακριβώς πριν από την έναρξη του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και υπάρχει σύρραξη έξω από το γήπεδο ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομικούς. Η χρήση χημικών συνεχίζεται.

Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική μέσα και έξω από το γήπεδο. Η αστυνομία έχει κάνει χρήση δακρυγόνων.

ο Τάσος Λαγός αντιμετωπίζει μικροτραυματισμό από την θραύσματα της κροτίδας που έπεσε στο πούλμαν του Παναθηναϊκού

κατά την άφιξη της αποστολής.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος, Σεϊταρίδης, Βιτόλο, Ζέκα, Σο, Σισοκό, Μπαρμπαρούσης, Τοτσέ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Χολέβας, Μανωλάς, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μανιάτης, Φέισα, Φουστέρ, Γκρέκο, Αμπντούν, Τζιμπούρ

Ο Χοσέ Τοτσέ είναι τελικά ο… νικητής της μάχης με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα για μια θέση στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το αποψινό ντέρμπι.
Ο Γιάννης Βονόρτας ανακοίνωσε στους παίκτες του την ενδεκάδα λίγο μετά το γεύμα στην Παιανία.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Καρνέζης, δεξιό μπακ ο Σεϊταρίδης, αριστερό μπακ ο Μαρίνος, στόπερ οι Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, στον άξονα οι Βιτόλο, Σο, Ζέκα, δεξιό εξτρέμ ο Μπαρμπαρούσης, αριστερό εξτρέμ ο Σισοκό και στην κορυφή της επίθεσης ο Χοσέ Τοτσέ. Σχηματισμός που θα είναι 4-3-3 στην ανάπτυξη και 4-5-1 στην άμυνα.
Μήνυμα του Ραφίκ Τζεμπούρ στο twitter λίγες ώρες πριν απ΄πο την έναρξη του ντέρμπι: "Ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό! Ένας σκοπός: Να ικανοποιήσουμε τους οπαδούς μας και να δείξουμε ποιοι είναι οι πρωταθλητές! Πάμε Ολυμπιακέ!"

Ήδη υπάρχουν στο γήπεδο οπαδοί του Ολυμπιακού που ξεκίνησαν εδώ και αρκετή ώρα να στήνουν τα πανό της ομάδας τους μπροστά από τη Θύρα 7 αλλά και στις υπόλοιπες εξέδρες.
17:09 Αυτή την ώρα μπαίνει για πρώτη φορά στον αγωνιστικό χώρο ο διαιτητής της αναμέτρησης Ανδρέας Παππάς μαζί με τους συνεργάτες του.
17:10 Μόλις αφίχθη η αποστολή του Παναθηναϊκού στο γήπεδο. Το πράσινο πούλμαν πέρασε κανονιοκά την πύλη του γηπέδου χωρίς να γίνει απολύτως τίποτα και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας. Την στιγμή που κατέβαινε ο Σεϊταρίδης από το πούλμαν έσκασε κοντά του μία κροτίδα που κανένας δεν κατέλαβε από που πετάχτηκε. Μετά από λίγο η αποστολή του Παναθηναϊκού κατέβηκε από το πούλμαν και αυτή τη στιγμή κάνει την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στο γήπεδο.

παρακολουθείστε όλες τις εξελίξεις στο pamesport.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα