«Πάμε για το απόλυτο»

06:29 8/6/2013 - Πηγή: TNSite
Πριν από τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Λιθουανία ο Γιάννης Μανιάτης είχε δηλώσει στο sport-fm.gr πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα χρειάζεται να κάνει το «πέντε στα πέντε» και στο τέλος της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα κάνει ταμείο.

Μετά τη σημαντική νίκη (1-0) στο Βίλνιους ο διεθνής χαφ του Ολυμπιακού επανέλαβε την παραπάνω δήλωση και τόνισε στον NovaΣΠΟΡ

FM 94,6 πως οι διεθνείς πρέπει να κυνηγήσουν τη νίκη στους τέσσερις αγώνες που έχουν απομείνει για μην χάσουμε επαφή με Βραζιλία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Μανιάτης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για τον πλαστικό χλοοτάπητα και την εικόνα της Εθνικής στο παιχνίδι με την Λιθουανία:

«Προετοιμαζόμασταν αρκετό καιρό για αυτό το παιχνίδι. Θέλαμε πολύ τη νίκη. Ήμασταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Δεν μας επηρέασε ο πλαστικός χλοοτάπητα, αν και υπήρχε λίγη κούραση κοντά στο τέλος του αγώνα».

Για την κόπωση των διεθνών και το αν απειλήθηκαν από τους Λιθουανούς:

«Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και έβλεπα ότι τα παιδιά ήταν πολύ συγκεντρωμένα και δείξαμε πόσο θέλαμε αυτό το παιχνίδι».

Για την ενότητα που υπάρχει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα:

«Φαίνεται αυτό στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε μια γροθιά. Η μόνη δυσκολία που είχαμε ήταν πως βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν. Όλα τα άλλα είναι σχετικά».

Για τη δική του εμφάνιση:

«Ήταν από τα καλά παιχνίδια που έχω κάνει με την Εθνική. Εκείνο που θέλω είναι να βοηθάω την Εθνική και να παίρνουμε τις νίκες. Στόχος μας, είναι να κάνουμε το πέντε στα πέντε και τώρα θέλουμε τέσσερις νίκες στα εναπομείναντα ματς».

Πηγή: sport-fm

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα