ΠΑΟΚ: Κι άλλη αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών από την UEFA...

20:39 24/9/2013 - Πηγή: TNSite

«Ακριβά πληρώνει» ο ΠΑΟΚ την παρουσία υπεράριθμων οπαδών του στη ρεβάνς των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σάλκε. Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA τιμώρησε το «δικέφαλο του Βορρά» με ποινή αποκλεισμού της έδρας του άλλη μία αγωνιστική (ήδη πρόσφατα εξέτισε αυτή των τριών για τα επεισόδια με τη Ραπίντ Βιέννης).

Η παρουσία 40 υπεράριθμων θεατών στις εξέδρες της Τούμπας στην αναμέτρηση με τη Σάλκε, η οποία και αυτή ήταν κεκλεισμένων

των θυρών, προκάλεσε την αντίδραση της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας. Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης αναμένεται να ασκήσει άμεσα έφεση.

Επίσης, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Χούουμπ Στέφενς, ο οποίος αποβλήθηκε στο ημίχρονο του ίδιου αγώνα τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών. Ήδη εξέτισε την πρώτη στο ματς με τη Σαχτάρ Καραγκαντί και θα «σβήσει» την τιμωρία του στα επερχόμενα ματς του 12ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ με Αλκμααρ και Μακάμπι Χάιφα.

Βάσει του κανονισμού, στις εξέδρες για λογαριασμό της γηπεδούχου τιμωρημένης ομάδας πρέπει να βρίσκονται μόνο 75 άτομα, συμπεριλαμβανομένου και του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα διαπιστώθηκε πως στο γήπεδο υπήρχαν επιπλέον 40 θεατές...

Keywords
Τυχαία Θέματα