Πατριαρχική ευλογία στην εταιρία Παπαδοπούλου

22:57 22/10/2013 - Πηγή: TNSite
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε το εργοστάσιο της Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της τετραήμερης επίσκεψής του στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

Τον κ.κ. Βαρθολομαίο και τη συνοδεία του υποδέχτηκε η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρίας, κυρία Ιωάννα Παπαδοπούλου η οποία τον ξενάγησε στις εγκαταστάσεις και του παρέδωσε αναμνηστικό δώρο.

Ο Παναγιότατος ευλόγησε το προσωπικό και τους παρισταμένους, ενώ είχε την ευκαιρία

να συνομιλήσει με αρκετούς από τους εργαζομένους.«Η σημερινή επίσκεψη και η ευλογία του Παναγιότατου κ.κ. Βαρθολομαίου είναι ιδιαίτερα τιμητική για την οικογένειά μας, το προσωπικό μας, την εταιρία μας», σημείωσε η κυρία Ιωάννα Παπαδοπούλου, και συνέχισε λέγοντας ότι «νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση καθώς η σημερινή επίσκεψη έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τη βιομηχανία Παπαδοπούλου, την εταιρία μας, η οποία ιδρύθηκε το 1922 από τον Κωνσταντινουπολίτη πατέρα μου, Ευάγγελο Παπαδόπουλο και την οικογένειά του.Η ευλογία και οι ευχές του Παναγιότατου δίνουν σε όλους μας ακόμη περισσότερη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.»

Η Α.Θ. Παναγιότης, Οικουμενικός Πατριάρχης, κ.κ. Βαρθολομαίος συνεχάρη την κυρία Ιωάννα Παπαδοπούλου «όχι τόσο για το μέγεθος της επιχείρησής σας, όσο για το γεγονός ότι δίνετε ψωμί σε τόσες οικογένειες» και συνέχισε λέγοντας ότι « Σε εσάς και την οικογένειά σας και όλους τους εργαζομένους στην υποδειγματική επιχείρησή σας απονέμω την Πατριαρχική μου ευλογία και εύχομαι όλα τα καλά του Θεού και σήμερα και αύριο και πάντοτε. Τιμάτε το όνομα της Κωνσταντινούπολης από την οποία ξεκίνησε ο πατέρας σας ο Ευάγγελος Παπαδόπουλος.»

Τέλος, ευχήθηκε στην οικογένεια και την εταιρία να συνεχίσει την πολύτιμη συμβολή της στον κοινωνικό ιστό της Ελλάδας.Σημειώνεται ότι το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης – το δεύτερο εκ των τεσσάρων της εταιρίας-λειτουργεί από το 1974, απασχολεί 400 εργαζόμενους και παράγει μεγάλο μέρος της ποικιλίας των προϊόντων που διαθέτει η βιομηχανία Παπαδοπούλου.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα