Πελάτες του Αναστασιάδη έβγαλαν λεφτά πριν το κούρεμα!

16:41 10/4/2013 - Πηγή: TNSite

Σε πολύ δύσκολη θέση φαίνεται να είναι ο Νίκος Αναστασιάδης, καθώς μετά τα δημοσιεύματα πως συγγενικά του πρόσωπα να μετέφεραν σε τράπεζα την Αγγλίας 21 εκατομμύρια ευρώ λίγο πριν τον «κούρεμα» των καταθέσεων, τώρα νέες αποκαλύψεις έρχονται να κάψουν τον πρόεδρο της Κύπρου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εταιρείες που ελέγχονται από τον πλουσιότερο Ουκρανό μεγαλοεπιχειρηματία Rinat Akhmetov

(μια εξ αυτών η SCM η οποία φαίνεται στη λίστα και επιβεβαιώθηκε ότι είχε αποσύρει λεφτά αρχές Μαρτίου), ήταν πελάτες του δικηγορικού γραφείου της οικογένειας Αναστασιάδη και απέσυραν από τη Λαϊκή Τράπεζα, 30 εκατομμύρια δολάρια τις δύο πρώτες εβδομάδες του Μαρτίου, μόλις λίγες ημέρες πριν ληφθεί η απόφαση «κουρέματος» των καταθέσεων.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο εκπρόσωπος του Rinat Akhmetov, είχε δηλώσει, ότι «είχαν ενημερωθεί» από τον Τύπο για το επικείμενο «κούρεμα» και γι’ αυτο απέσυραν τις καταθέσεις.

Εκτός από τους «πελάτες» του κου Αναστασιάδη, δημοσιεύματα αναφέρουν πως και ένας ακόμη Ρώσος μεγιστάνας, ο Andrey Akimov, πρόεδρος της Gazprombank πρόλαβε να αποσύρει από τη Λαϊκή 2 εκατομμύρια δολάρια και στη συνέχεια έκλεισε το λογαριασμό του!

Πηγή: offsite.com.cy, financial times, zn.ua

Star.gr

madata

Keywords
Τυχαία Θέματα