Σαββατοκύριακο γεμάτο εκπλήξεις για το Xbox 360

23:28 1/5/2013 - Πηγή: TNSite

Αλλο ένα Gold Unlocked Free Live Σαββατοκύριακο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοχοι Xbox 360, τις ημέρες του Πάσχα. Από την Παρασκευή 3 Μαΐου στις 2 το μεσημέρι, μέχρι τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας 6 Μαΐου,

το multiplayer gaming με το Gears of War: Judgment, το FIFA 13, το Halo 4 και άλλες έξτρα υπηρεσίες θα είναι στη διάθεση όλων των χρηστών.

Πιο συγκεκριμένα, οι φίλοι του FIFA13 μπορούν να λάβουν μέρος στο τουρνουά Ultimate Team Spring Classic in-game καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, διεκδικώντας 1.000.000 coins, καθώς και άλλα έπαθλα.

Για τους όσους παθιάζονται με τα αυτοκίνητα, τα Forza Rivals Mode events για Forza 4 και Horizon θα ανεβάσουν την ένταση. Στο Halo 4, οι φίλοι της δράσης θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν 10 x Spartan Ops ή War games missions κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και λάβουν Double XP στις 10 επόμενες αποστολές τους.

Η πλήρης λίστα για online gaming περιλαμβάνει Double XP σε Gears of War: Judgment, Assassin’s Creed 3 και Far Cry 3. Η δυνατότητα multiplayer θα ξεκλειδωθεί σε όλα τα παιχνίδια Xbox, μεταξύ αυτών και το Tomb Raider.

Και καθώς το Xbox Live συνεχίζει να διευρύνει τις επιλογές σε επίπεδο κορυφαίων διεθνώς εφαρμογών ψυχαγωγίας, όλοι θα μπορέσουν να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο από το NBA, το Crunchyroll και το NHL.

Οι φίλοι της παιχνιδοκονσόλας της Microsoft μπορούν επίσης να ενισχύσουν την εμπειρία παιχνιδιού και ψυχαγωγίας με το Xbox SmartGlass, το οποίο μετατρέπει το smartphone ή το tablet σε μια έξυπνη οθόνη.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα