Συγχαρητήρια Αλαφούζου σε Βονόρτα και παίκτες

07:38 9/4/2013 - Πηγή: TNSite

«Μπράβο Γιάννη, που άλλαξες την εικόνα της ομάδας»

Την ψυχολογική τόνωση παικτών και προπονητή επιχειρεί αυτές τις ημέρες ο Γιάννης Αλαφούζος εν όψει το αγώνα με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή.

Χθες φώναξε στο γραφείο του τον Γιάννη Βονόρτα και του είπε: «Μπράβο Γιάννη, που άλλαξες την εικόνα της ομάδας σε λίγες ημέρες. Με βάση τις ευκαιρίες έπρεπε να κερδίσουμε. Να συνεχίσουμε έτσι». Μετά τη λήξη του αγώνα ο Γιάννης Αλαφούζος κατέβηκε στα αποδυτήρια και είπε στους παίκτες

ότι «μπορεί να μην κερδίσατε σήμερα, αλλά κάνατε τα πάντα. Ετσι σας θέλω και την Κυριακή. Δεν είχατε και την τύχη με το μέρος σας».

Ο Αλαφούζος θα πάει στην Παιανία αυτή την εβδομάδα, για να μιλήσει στους παίκτες και ίσως τάξει πριμ για νίκη στο ντέρμπι.

Αδειοδότηση

Στο μεταξύ, η πλευρά του Ματίας Μπιέρσμιρ έστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ και ζητάει να κοινοποιηθεί και στην UEFA, με το οποίο υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να αδειοδοτηθεί ο Παναθηναϊκός, διότι δεν τηρήθηκε ο διακανονισμός. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής παράλληλα ισχυρίζεται ότι υπάρχει συμφωνητικό, στο οποίο αναφέρεται ότι αν δεν τηρηθεί ο διακανονισμός μπορεί να ζητήσει και τις 250.000 ευρώ που χάρισε από τα οφειλόμενα για να φύγει.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα