Τα ζώδια σήμερα 04/10/2013

02:07 4/10/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Η ημέρα κρύβει εκπλήξεις που θα σου αλλάξουν την οπτική, με την οποία βλέπεις τα πράγματα, αγαπητέ Κριέ. Αν έχεις ανασφάλειες, καλό θα είναι να μιλήσεις με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και να ακούσεις την γνώμη τους. Φρόντισε να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε κρατούν πίσω στο παρελθόν και βάλε δυναμικά πλώρη για το μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ο ερωτισμός και το πάθος θα κατακλύσουν σήμερα τόσο τους αδέσμευτους όσο και τους δεσμευμένους Κριούς. Βγείτε

έξω, διασκεδάστε, περάστε ουσιαστικό χρόνο με το ταίρι σας ή με αυτούς που σας ενδιαφέρουν και μην διστάσετε να αποκαλύψετε τις προθέσεις σας. Θα ανταμειφθείτε!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Εσύ που είσαι Κριός, σήμερα θα πρέπει να θυμάσαι ότι το πρόγραμμα και η σκληρή δουλειά είναι τα συστατικά της επιτυχίας. Με το να σκέφτεσαι μόνο και να μην πράττεις, δεν θα πας πουθενά. Πάρε λοιπόν την κατάσταση στα χέρια σου και απόδειξε σε όλους την εργατικότητά σου. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να εκτιμηθεί η δουλειά σου. Στα οικονομικά, θα σου γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις, που αν τις εκμεταλλευτείς, θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Σήμερα η δυναμικότητα και η ζωντάνια που θα έχεις, φίλε Ταύρε, θα σου χαρίσει όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει, θα δρομολογηθούν μια χαρά. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και απόφυγε τους εκνευρισμούς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Οι αλλαγές που θα γίνουν σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ταύρε, μπορεί στην αρχή να σε αγχώσουν, αλλά πολύ γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι κάτι καλό κρύβουν για εσένα. Τόσο οι ελεύθεροι όσο και οι δεσμευμένοι του ζωδίου, πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τα ζητούμενά σας και να μιλήσετε ξεκάθαρα με τους άμεσα ενδιαφερόμενους, ώστε να ξέρουν και οι δεύτεροι σε τι στάδιο βρίσκονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ταύρος, στον επαγγελματικό σου τομέα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να μπορέσεις να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν τα σχέδια που έχεις. Παραδέξου όποια λάθη έκανες στο παρελθόν και κάνε κινήσεις , για να ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Φρόντισε σήμερα να προγραμματιστείς περισσότερο, φίλε Δίδυμε. Μην κινείσαι με παρορμητικότητα, γιατί θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να οδηγείς μερικές καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν χρησιμοποιήσεις την φαντασία σου για να προκαλέσεις τον σύντροφό σου, αγαπητέ Δίδυμε, το πάθος πολύ εύκολα θα κυριαρχήσει και θα περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ μαζί. Όσο για σένα που είσαι μόνος σου, μία γνωριμία που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα, θα πάρει ευχάριστη τροπή και ίσως σε οδηγήσει σε σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αν είσαι Δίδυμος. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και να ξέρεις ότι τα σχέδιά σου θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ερμή, η μέρα είναι ακατάλληλη για να συγκρουστείς με τους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο που αρκετές εκκρεμότητες του παρελθόντος θα καλυφθούν και θα νιώσεις καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές σήμερα στη ζωή σου, φίλε Καρκίνε, και η μία έκπληξη θα διαδέχεται την άλλη, γεγονός που θα ασκήσει ουσιαστική επίδραση στη συμπεριφορά σου και στη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στον Ζυγό από τις πρώτες πρωινές ώρες και να σε ευνοεί, οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες. Ανασκουμπώσου και κάνε τις κινήσεις που επιβάλλονται, όσο κι αν αυτό σου προκαλεί επιπλέον κόπο!

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, ο σύντροφός σου θα σου εκδηλώσει κάποια παράπονα, που θα αφορούν στη σχέση σας και στο ότι δεν αφιερώνεις τον χρόνο που πρέπει και έχει ανάγκη το ταίρι σου, για να αισθάνεται καλά. Φρόντισε να μην πας κόντρα στα λεγόμενά του, γιατί τα πράγματα μπορεί να φτάσουν στα άκρα από εκεί που δεν το περιμένεις. Αν ανήκεις στην κατηγορία των ελεύθερων Καρκίνων, η αισθηματική σου ζωή ευνοείται ιδιαίτερα και φέρνει στο κατώφλι σου πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου τα πας πολύ καλά, αγαπητέ Καρκίνε, και μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Φρόντισε σήμερα να μην χαλαρώσεις και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, σε κάποια θέματα που χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Τις οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις προσέξεις αρκετά.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Σήμερα, κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες μέχρι τώρα, αγαπητέ Λέων. Επίσης, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς και θα πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα, θα πάρουν το δρόμο τους και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις σήμερα αν θέλεις να αφήσεις πίσω σου αυτά που σε πονούν και δεν οδηγούν τη σχέση σου πουθενά ή αν σκοπεύεις να συνεχίσεις να μεμψιμοιρείς και να στεναχωριέσαι με άλυτα προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις κάποιες γνωριμίες, αλλά μάλλον θα είναι επιπόλαιες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ο χώρος της εργασίας σου σήμερα είναι αποδοτικός, φίλε Λέων, και σύντομα θα δεις θετικά αποτελέσματα. Μετρίασε λίγο τις αντιδράσεις ενθουσιασμού σου και μην δίνεις στους άλλους να καταλάβουν την ικανοποίησή σου. Υπάρχει κίνδυνος εκμετάλλευσης. Στα οικονομικά σου μπορείς να κινηθείς καλά, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Το κλίμα που επικρατεί σήμερα στη ζωή σου είναι θολό και δύσκολο, αγαπητέ Παρθένε, με την Σελήνη από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Ερμή και να σε κάνει ανυπόμονο. Δεν είναι κατάλληλη η ημέρα για βιαστικές κινήσεις. Στον οικογενειακό τομέα θα υπάρξουν ευθύνες και υποχρεώσεις, που θα σε τραβούν πίσω. Προγραμμάτισε μία κουβέντα με τους οικείους σου και ξεκαθάρισε την θέση σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, οι διαφωνίες που θα προκύψουν σήμερα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου θα αφορούν τα κοινά σας οικονομικά και γι’ αυτό καλό θα είναι να μην τις αφήσεις να απομακρύνουν τον έναν από τον άλλον. Βρες ρεαλιστικές λύσεις, που να συμφέρουν και τους δύο. Εσύ που ακόμη βρίσκεσαι σε περίοδο μοναξιάς, εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου, για να βελτιώσεις και να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, σήμερα πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα. Τα καινούργια ξεκινήματα και οι συνεργασίες κρύβουν μεγάλο ρίσκο. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά, που πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Ζυγέ, με τον Ήλιο από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί αρνητική όψη με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη από τον Σκορπιό, θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και πρέπει να προσέχεις σε ό,τι κάνεις. Φρόντισε να έχεις τεταμένη την προσοχή σου και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις, που μπορεί να προκύψουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή στις αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Θα δεχτείς σήμερα μία πρόταση από τον σύντροφό σου, φίλε Ζυγέ, που θα σε χαροποιήσει πολύ και θα σου φτιάξει την διάθεση. Ακόμη κι αν το τελευταίο διάστημα έχετε απομακρυνθεί, τώρα ήρθε ο καιρός να μονιάσετε μία και καλή. Εσύ που είσαι ελεύθερος και επιθυμείς διακαώς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τόλμησε να εκδηλώσεις σήμερα τα συναισθήματά σου άφοβα. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει ευχάριστα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου σήμερα θα έχεις αρκετό άγχος, γιατί θέλεις να τελειώνεις πολλά πράγματα μαζί. Κινήσου μεθοδικά και οργάνωσε καλύτερα τον χρόνο σου, διαφορετικά θα εκνευριστείς, αλλά και δεν θα πετύχεις να τα βγάλεις πέρα. Στα οικονομικά κινήσου με σύνεση και μην κάνεις σπατάλες και έξοδα, που σε βγάζουν εκτός προγράμματος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Η ημέρα θα είναι κάπως δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, καθώς η Αφροδίτη που κινείται στο ζώδιό σου, πραγματοποιεί σήμερα αρνητική όψη με τον Ήλιο και θα παίξει παιχνιδάκια με τα νεύρα και τις αντοχές σου. Προσπάθησε να μην ανακατεύεις τρίτα άτομα στις υποθέσεις σου, αλλά να τις λύνεις μόνος σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή θα κινηθεί σε καλά επίπεδα και αυτό θα σε χαροποιήσει σήμερα, φίλε Σκορπιέ. Οργάνωσε ένα ρομαντικό βράδυ για δύο και βγάλε από μέσα σου όλες τις ανασφάλειες που έχεις απέναντι στον σύντροφό σου. Οι συμβουλές του θα σε ηρεμήσουν. Εσύ που είσαι μόνος σου, αναζήτησε την παρέα ενός ατόμου που σε καταλαβαίνει και σε νιώθει. Για να μάθεις τι θα συμβεί τον Οκτώβριο, δες την τηλεοπτική εκπομπή Τα ζώδια σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Σκορπιός, οι ιδέες σου σήμερα θα βρουν την κατάλληλη αντιμετώπιση από τους συνεργάτες και τους προϊσταμένους σου και αυτό θα σε ανταμείψει, τόσο υλικά όσο και ηθικά. Τα οικονομικά σου, όπως αντιλαμβάνεσαι, αρχίζουν να βελτιώνονται και θα έχεις την ευκαιρία να τα σταθεροποιήσεις, αλλά και να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε αγχώνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Σήμερα ίσως περάσεις κάποια αγωνία γύρω από τα οικονομικά σου, φίλε Τοξότη, καθώς αναμένεται να προκύψουν απρόοπτα έξοδα. Χάρη όμως στις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την κίνηση του κυβερνήτη σου Δία στο ζώδιο του ήρεμου Καρκίνου, θα βρεις τρόπο να τα καλύψεις και θα χαρείς ιδιαίτερα. Η αποφασιστικότητά σου θα σε σώσει από πολλές καταστάσεις που σε δυσκολεύουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μην πιέσεις σήμερα καταστάσεις, που αφορούν στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Τοξότη, γιατί όλα ισορροπούν σε ένα τεντωμένο σκοινί. Τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου περνάτε δύσκολα και πιεστικά στον χώρο της δουλειάς σας και το τελευταίο που έχετε ανάγκη, είναι να ξεσπάτε ο ένας στο άλλον. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά, εκμεταλλεύσου τη σημερινή ημέρα για να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση. Για να μάθεις τι θα συμβεί τον Οκτώβριο, δες την τηλεοπτική εκπομπή Τα ζώδια σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, αν είσαι Τοξότης. Ωστόσο, πρέπει να τελειώσεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις, για να μπορέσεις να προχωρήσεις στα σχέδιά σου. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ό,τι συζήτηση γίνει, που θα αφορά σε οικονομικά θέματα, φρόντισε να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Πρέπει να δείξεις ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα στη ζωή σου, φίλε Αιγόκερε, γιατί έχεις τη δύναμη και τα εφόδια να το λύσεις με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί μόνο να μην κάνεις υπερβολές. Πρέπει οι κινήσεις που θα κάνεις να είναι πολύ μελετημένες, για να αποφύγεις προβλήματα που θα δημιουργήσεις, μόνο και μόνο από την βιασύνη σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μην επιλέγεις το μοναχικό δρόμο, όσο κι αν ο σύντροφος σου σε πληγώνει, αγαπητέ Αιγόκερε. Πάρε το θάρρος να του μιλήσεις και στην περίπτωση που δεν σε κατανοήσει, δες τι άλλο μπορείς να κάνεις. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, βρες τρόπους για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και μην το αναβάλλεις άλλο. Ξεκαθάρισε τα αισθήματα σου και ανάλογα με την αντίδραση του, θα πράξεις…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου δράσε προγραμματισμένα και μην αφήνεις καθυστερήσεις και αναβολές, που προκαλεί η σημερινή όψη του Ήλιου με την Αφροδίτη, να σου ρίχνουν το ηθικό και να φέρνουν εμπόδια στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Κάποιες συνεργασίες θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά, τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλεις. Μπορείς, ωστόσο, να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, είναι πιθανό να προκύψουν απρόβλεπτα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα και θα χρειαστεί να ασχοληθείς άμεσα με την επίλυσή τους. Ίσως διαπιστώσεις ακόμη ότι υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες ή ανωτέρους σου, γεγονός που θα σε στεναχωρήσει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, η ημέρα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της, για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ ξεκούρασης με τον σύντροφό σου. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν και να μοιραστείς τις έννοιες σου και τις ανησυχίες σου, για την πορεία της δουλειάς σου. Όσο για σένα που είσαι ακόμη ελεύθερος, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει στο διάβα σου ένα φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν, που όμως έχει αλλάξει πολύ και θα σε γοητεύσει ιδιαίτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φρόντισε σήμερα, φίλε Υδροχόε, να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στην πορεία της δουλειάς σου, γιατί υπάρχουν κρυφοί εχθροί και ανταγωνιστές, που σου βάζουν τρικλοποδιές πίσω από την πλάτη σου. Στα οικονομικά, τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν τα έσοδα που θέλεις.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Η Σελήνη σήμερα εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού τις πρώτες πρωινές ώρες και θα σε ευνοήσει αρκετά, αγαπητέ Ιχθύ. Η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις σε όλη της την μεγαλοπρέπεια. Συγκράτησε μόνο τη φαντασία σου και μην κινείσαι με συναισθηματισμούς, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε λανθασμένες κινήσεις που δεν θα έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η σημερινή ημέρα θα σε ευνοήσει να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που δυσκολεύουν και χαλούν το ερωτικό κλίμα της σχέσης σου. Απόφυγε ζήλειες και εμμονές με κάθε τρόπο. Αν ψάχνεις να βρεις τον έρωτα της ζωής σου, θα πρέπει να βγεις έξω, να κάνεις κοινωνικές επαφές και να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Με το να κάθεσαι στο σπίτι, οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, και μην έχεις άγχος για την πορεία της. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ καλό σημείο και έχεις την βοήθεια των συνεργατών σου σε ό,τι χρειάζεσαι. Στα οικονομικά, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις, γι’ αυτό φρόντισε να κάνεις κάποιες κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, βγείτε, εκκρεμότητες, διδυμοι, λεων, ειδήσεις, εκκρεμότητα, βρες, εμφάνιση, καιρος, συγκεκριμένο, myastro, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, αποτελεσματα, βγείτε, αιγοκερως, αφροδιτη, γνωμη, δουλεια, ζυγος, θαρρος, κοντρα, κριος, λεων, οικονομια, οψη, προγραμμα, σεληνη, σημερινη, τοξοτης, υδροχοος, αγχος, αγωνια, ατομο, βοηθεια, βραδυ, βρες, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γνωριμια, δεχεσαι, διαστημα, δυναμη, εγρηγορση, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, εκκρεμότητα, εκκρεμότητες, εμμονες, εμφάνιση, εξοδα, επικοινωνια, επιτυχια, ερχεται, εχθροι, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, θυμασαι, θολο, ηθικο, καρκινος, κινηση, κλιμα, λαθη, λαθος, ματια, μοναξια, μπορεις, νευρα, νερο, ουσιαστικο, παθος, πιθανοτητες, πλωρη, προβληματα, ρισκο, συγκεκριμένο, συζητηση, συντομα, σειρα, σκεφτεσαι, σκορπιος, σπιτι, στα ακρα, σχεδια, ταυρος, ταση, υλοποιηση, φαντασια, φιλε, φοντα, χαρα, ψυχραιμια, ωρες, δωσεις, για σενα, ιδιαιτερα, τοξοτη, θεματα, θετικα, υλικα, χερια
Τυχαία Θέματα