Θα είναι το «Man of Steel» το μπλοκμπάστερ του καλοκαιριού;

17:01 17/4/2013 - Πηγή: TNSite

Ένα ακόμα τρέιλερ από το «Man of Steel» του Ζακ Σνάιντερ έρχεται να μας θυμίσει ότι ο Σούπερμαν ξαναμπαίνει δυναμικά στην κινηματογραφική σκηνή των υπερηρώων με μια επιστροφή που διατηρεί ευαίσθητες ισορροπίες ανάμεσα στην τυπική κόμικ δράση και στο γνωστό πλέον «σκοτείνιασμα» των ηρώων με τα κολάν που αναζητούν τον πραγματικό εαυτό τους, ψάχνουν στο παρελθόν και προσπαθούν να καταλάβουν τι τους συμβαίνει κάτω από τη μάσκα.

Ο Κρις Νόλαν από τη θέση του παραγωγού μοιάζει να συνεισφέρει σε αυτήν την πλευρά της

ιστορίας, ανάμεσα σε αναμνήσεις του Σούπερμαν – Χένρι Κάβιλ στην αγκαλιά του πατέρα του, Ράσελ Κρόου, ένα Κρύπτον να πλήττεται από τον εμφύλιο και μια ακόμα απειλή για τη ζωή του ήρωα κάτω στη Γη.

Βάλτε μαζί τους θετούς γονείς του Νταϊάν Λέιν και Κέβιν Κόστνερ, την Λόις-Έιμι Άνταμς συνεχώς από πίσω του κι έναν πραγματικά μανιασμένο Ζοντ – Μάικλ Σάνον (δείτε στο παρακάτω viral βίντεο την προειδοποίησή του). Ο Χανς Ζίμερ δημιουργεί ατμόσφαιρα με τις νότες του και το «Man of Steel» θα προσπαθήσει από τις 20 Ιουνίου να διεκδικήσει τον τίτλο του μπλοκμπάστερ του καλοκαιριού.

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα