Το φουτουριστικό Renault Concept Kwid κάνει πρεμιέρα στην Ινδία

13:54 5/2/2014 - Πηγή: TNSite

Το νέο δημιούργημα της Renault είναι ένα μικρό off road όχημα, με πόρτες τύπου gullwing και μια διάταξη δύο καθισμάτων που μπορούν να φιλοξενήσουν τρεις επιβάτες εμπρός και άλλους δύο πίσω.

Αυτό το συμπαγές όχημα, με τους μεγάλους τροχούς που προεξέχουν από τα φτερά είναι αρκετά εντυπωσιακό και δίχως άλλο αποτελεί ερωτηματικό αν οι καταναλωτές σε χώρες όπως η Ινδία είναι πρόθυμοι να αγοράσουν ένα τόσο φουτουριστικό αυτοκίνητο.

Στην πρωτότυπη μορφή του,

το όχημα της Renault εφοδιάζεται με κινητήρα 1.2 turbo βενζίνης και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC, όμως είναι έτοιμο να δεχτεί μπαταρίες, ώστε να λειτουργήσει ως ηλεκτρικό όχημα.

Πάντως, το κλου με το κόνσεπτ της Renault δεν είναι παρά το ελικόπτερο που συνοδεύει το Kwid. Αυτό απογειώνεται από το πίσω μέρος της οροφής και μπορεί να ελέγχεται από ένα τάμπλετ, ή να κινείται αυτόνομα με βάση κάποιες συντεταγμένες που του έχουν δοθεί από την αρχή. Ο σκοπός που εξυπηρετεί το «Flying Companion» είναι να συγκεντρώνει πληροφορίες για την κίνηση, να πάρει εικόνες του τοπίου ή να εντοπίσει τα εμπόδια στο δρόμο».

Προς το παρόν τουλάχιστον, η επιλογή ... πυραύλων για όποια χρήση θέλει ο καθένας, δεν περιλαμβάνεται στο μενού του «Flying Companion».

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα