Τράγκας στο Όλα μπάχαλο : Γιατί κάλεσα τη ΧΑ στην εκπομπή μου

05:37 10/4/2013 - Πηγή: TNSite

Καλεσμένος στο "Όλα μπάχαλο" το βράδυ της Δευτέρας ήταν ο Γιώργος Τράγκας που μίλησε για την εκπομπή που έκανε με την Χρυσή Αυγή!

Ο δημοσιογραφος υποστήριξε πως ό,τι "κρύβεις, γιγαντώνεται και για αυτό κάλεσα τα στελέχη του συγκεκριμένου κόμματος". Δικαιολόγησε το γεγονός ότι δεν είχε καλεσμένους για αντίλογο, καθώς "κανένας δεν δέχεται να έρθει μαζι τους".

Αναφέρθηκε ακόμα στα "κατηγορώ" που είχε δεχτεί, γιατί «προωθεί» τον ΣΥΡΙΖΑ

και τον Τσίπρα. Δήλωσε πως δεν είναι αριστερός, αλλά παλιο-καραμανλικός, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ τον ακολούθησε, αλλά και ο ίδιος ταυτίστηκε με τις απόψεις του παραμονή εκλογών.

Ασχολίαστη δε θα μπορούσε να μείνει και η κίνηση να ουρήσει έξω από το Mega ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, την οποία και χαρακτήρισε "χυδαία".

Αποκάλυψε πως "Ρώσοι ετοιμάζουν καλάζνικοφ για την Κύπρο" και αναφέρθηκε σε ενα προκλητικό Video clip που έχει κυκλοφορήσει.

Αναφέρθηκε, επίσης, στις δηλώσεις των μελών της Χρυσής Αυγής σχετικά με το ότι δεν θα έπρεπε να αναπαράγονται οι ψυχικά ασθενείς , αλλά και για το ότι πρέπει να βρει μια Ελληνίδα να του αρέσει αν και ο δημοσιογράφος δήλωσε πως θα ήθελε την... Φατμαγκιούλ!

Ο Γιώργος Τράγκας μίλησε και για τους Γερμανούς που έρχονται στην Ελλάδα για να μάθουν ποιος είναι αυτός και γιατί τον προσέλαβε ο ΣΚΑΪ, ενώ δήλωσε πως "πιο συχνά με καλούν τα γερμανικά μέσα, παρά η ΕΡΤ".

Ο χαρακτηρισμός "θεατρικός δημοσιογράφος" είναι κάτι που ακούει συχνά και παραδέχεται ότι είναι κάτι που του αρέσει να του λένε, καθώς "μου αρέσει να χρωματίζω την φωνή μου και αποδίδω καλύτερα όταν έχω μια θεατρικότητα στην φωνή μου", ενώ τέλος αποκάλυψε ότι μικρός ήθελε να γίνει σκηνοθέτης.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα