Τσίπρας: Να πάρουν θέση ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για την ΕΡΤ

20:29 11/6/2013 - Πηγή: TNSite

"Πρόκειται για πραξικόπημα που στρέφεται ευθέως όχι μόνο ενάντια στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, αλλά και ενάντια στον ελληνικό λαό. Λένε ψέματα και αποφασίζουν και διατάζουν να κλείσουν τη δημόσια τηλεόραση, να κλείσουν τη φωνή της χώρας σε όλο τον κόσμο" σημείωσε ο Α. Τσίπρας και πρόσθεσε:

"Λένε ψέματα για την ΕΡΤ, γιατί η ΕΡΤ

δίνει και δεν παίρνει. Φιμώνουν τη δημόσια τηλεόραση για δυο λόγους. Ο πρώτος, γιατί αυτό απαιτεί η τρόικα.

Δεύτερον, γιατί θέλουν να μετατρέψουν τη δημόσια τηλεόραση σε νέα ΥΕΝΕΔ. Αυτό θέλουν να κάνουν στην ΕΡΤ".

Ο κ. Τσίπρας προειδοποίησε με προσφυγή στη Δικαιοσύνη, χαρακτηρίζοντας παράνομη την απόφαση της κυβέρνησης και κάλεσε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους.

"Θέλω να καλέσω τους δύο άλλους κυβερνητικούς εταίρους να πάρουν θέση, να διαχωρίσουν τη θέση τους. Καλώ και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, που νομίζει ότι έχει τη δυνατότητα να αποφασίζει και να διατάζει, να πάρει πίσω τη ν πράξη και να φέρει το θέμα στη Βουλή. Μην τολμήσουν να κόψουν το σήμα, χωρίς απόφαση της Βουλής και απόφαση του ΕΣΡ. Δεν έχουν το δικαίωμα να το κάνουν και αν το πράξουν θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Καλούμε το λαό να πάρει την υπόθεση στα χέρια του. Λουκέτο πρέπει να μπε στην τρόικα και την κυβέρνηση του μνημονίου" κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα