«Βόμβα» Βωβού στα θεμέλια της Λεωφόρου!

15:24 7/6/2013 - Πηγή: TNSite

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός, σε επίπεδο ΠΑΕ και Ερασιτέχνη «τρώγονται» για το νέο μισθωτήριο για τη χρήση της Λεωφόρου από την ποδοσφαιρική ομάδα, αρνητικά είναι τα νέα για την υπόθεση της Διπλής Ανάπλασης!

Μετά την υπογραφή και τη δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος, παρά το γεγονός ότι οι αναφορές ήταν καταστροφικές για το «τριφύλλι», οι «πράσινοι» συνέχισαν να στρουθοκαμηλίζουν.

Ωστόσο

μια νέα δήλωση του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας «Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική ΑΕ.», Άρη Βωβού έβαλε βόμβα στα θεμέλια της Λεωφόρου και μάλιστα με... χρονοδιακόπτη.

«Με το νέο νομοσχέδιο και το προεδρικό διάταγμα, ο Παναθηναϊκός πήρε περίοδο χάριτος 5 ετών. Στη συνέχεια θα γκρεμιστεί η Λεωφόρος» δήλωσε στη Deal News ο Άρης Βωβός και συμπλήρωσε: «Δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Έχει την ευκαιρία να χτίσει σε αυτό το διάστημα γήπεδο στον Βοτανικό. Με το νομοσχέδιο Μπιρμπίλη θα γκρεμίζονταν μόλις ολοκληρώνονταν το εμπορικό και οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη».

Το πρόβλημα για τον επιχειρηματία έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν μπορεί να βρει επενδυτή, έτσι ώστε να πουλήσει το εμπορικό και να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο, αφού το κτίριο δίχως το… γήπεδο, είναι μια επένδυση δίχως προοπτική.

Άλλωστε κάπου εκεί φαίνεται να «ναυάγησε» και το ενδιαφέρον του αυστραλιανού fund MGPA, μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος από το Academy Gardens!

Επί της ουσίας ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να χάσει τη Λεωφόρο σε 5 χρόνια και να μείνει χωρίς γήπεδο, αφού δεν υπάρχουν τα χρήματα για να κατασκευαστεί γήπεδο στον Βοτανικό!

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

zougla

Keywords
Τυχαία Θέματα