Υour Face Sounds Familiar: Νικητής και πάλι ο Αλευράς!

13:22 22/4/2013 - Πηγή: TNSite

Νικητής του δεύτερου live της εκπομπής «Υour Face Sounds Familiar», ήταν και πάλι ο ο Θανάσης Αλευράς, ο οποίος υποδύθηκε τον Πασχάλη.

Στο show της Κυριακής, η Σύλβια Δελικούρα υποδύθηκε την Μέριλιν Μονρόε, η Κρυσταλλία την Ελένη Βιτάλη, η Άντα Λιβιτσάνου τον Bono των U2, η Μαντώ την Chaka Khan, ο Κωνσταντίνος Καζάκος τον Έλβις, ο Κρατερός Κατστούλης τον Μπρους Σπρίνγκστιν, ο Νίκος Γκάνος τον Τζάστιν Τίμπερλέικ και

ο Κώστας Μαρτάκης τον Ρίκι Μάρτιν.

Η εμφάνιση της Μάρθας Καραγιάννη έκανε την διαφορά στην εκπομπή, που ΄κανε την εμφάνιση της ως guest κριτής, για να μιλήσει για τη Θωμαή Απέργη, που την υποδύθηκε , αλλά στην συνέχεια έμεινε στην παρέα της κριτικής επιτροπής.

Βάσει των ψηφοφοριών που έγιναν μετά τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών, η επιτροπή ψήφισε ως καλύτερο τον Nίκο Γκάνο, ενώ στην τελευταία θέση έφερε τον Κωνσταντίνο.

Η ψηφοφορία ωστόσο του κοινού και των ίδιων των παιχτών, ανέβασε στην πρώτη θέση για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον ηθοποιό Θανάση Αλευρά, ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις, υποδυόμενος τον τραγουδιστή Πασχάλη.

Ο ηθοποιός θα δώσει τα χρήματα που κέρδισε και πάλι στο "Σπίτι του ηθοποιού", ενώ την Κύπρο τα έσοδα θα διατεθούν στο Σωματείο "Μάνα".

Ειρήνη Ν.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα