Happy Valentine's Day

Του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα, μια γιορτή που έχει προκαλέσει αντικρουόμενες απόψεις σε πολλούς!
Κάποιοι γιορτάζουν την μέρα αυτή σαν ξεχωριστή, σαν μια γιορτή του έρωτα και της αγάπης, και κάποιοι την απαξιώνουν σαν ξενόφερτη με το επιχείρημα ότι η αγάπη πρέπει να γιορτάζεται καθημερινά.
Εμείς κανέναν και τίποτα όπως ξέρετε δεν απαξιώνουμε, αλλά συμφωνούμε ότι τα αισθήματά μας για τους αγαπημένους μας πρέπει να τα εκδηλώνουμε καθημερινά και όχι μια συγκεκριμένη μέρα του
χρόνου.
Φέτος ο Άγιος Βαλεντίνος δεν μας βρήκε και στα καλύτερά μας, μιας και τα πορτοφόλια μας έχουν αδειάσει αισθητά και η κρίση αποτελεί την καθημερινότητά μας.
Ας τον γιορτάσουμε όμως μιας και ήρθε, όχι με πανάκριβα δώρα αλλά με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας, εμείς οι Έλληνες ξέρουμε ακόμα και με λίγα να κάνουμε γιορτή.
Ένα λουλούδι, μια κάρτα με την προσωπική μας σφραγίδα, ένα απλό, φτιαγμένο από τα χεράκια μας δείπνο, σερβιρισμένο με αγάπη, και ένα γλυκάκι για να γλυκάνει ακόμα περισσότερο την ήδη γλυκιά σχέση μας.
Εμείς θα σας προτείνουμε μερικά γλυκάκια κατάλληλα γι αυτήν την μέρα, και θα σας ευχηθούμε να είστε πάντα αγαπημένοι και γλυκαμένοι!
Σοκολατάκια καρδούλες
Μια οποιαδήποτε τούρτα σε σχήμα καρδιάς, αλλά όχι απαραίτητα, και μια στρογγυλή ή τετράγωνη τούρτα το ίδιο καλή είναι, στο κάτω κάτω η δική σας καρδιά τον ενδιαφέρει;-)
Να ένα όμορφο κέρασμα
κι άλλο ένα
ένα γλυκό με κόκκινο, στο χρώμα του πάθους
ένα γλυκό με καραμέλα όπως αυτό
ή και αυτό
Αυτό όμως που θα κυριαρχεί αυτή τη μέρα, θα είναι πιστεύουμε η σοκολάτα!
Σοκολατένια μαφινάκια σαν αυτά
ή και αυτά
μια κολασμένη σοκολατόπιτα
μια λαχταριστή σοκολατένια πανακότα
ένα μιλφέιγ με μερέντα
μια υπέροχη σοκολατένια τάρτα
Να περάσετε όλοι όμορφα σήμερα!
Keywords
Τυχαία Θέματα
Happy Valentines Day,
  • Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές