κρέας λεμονάτο στην κατσαρόλα
17:18 17/12/2012
- Πηγή: GreekCook
Υλικά: 600 γρ. σπάλα μοσχαρίσια σε κομμάτια μισό λεμόνι (όχι μεγάλο) μισή σκελίδα σκόρδο 1 πρέζα ρίγανη λάδι αλάτι πιπέρι μπαχάρι Εκτέλεση: Τσιγαρίζουμε τα κομμάτια κρέας σε μία κατσαρόλα με 2 κουταλίες της σούπας λάδι. Αφού πάρουν χρωματάκι ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό.
Keywords
Αναζητήσεις
lemonato kreas, προβιο στην κατσαρολα
Τυχαία Θέματα
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Συνταγές
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GreekCook
- Τελευταία Νέα GreekCook
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές