Εχασε τελικά τη μάχη με τον καρκίνο η 24χρονη Γκρατσιέλα Ιλίεβα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕχασε τελικά τη μάχη με τον καρκίνο η 24χρονη Γκρατσιέλα ΙλίεβαΔευτέρα, Δεκέμβριος 1, 2014 - 17:08

Μέσα σε κλίμα οδύνης έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Ρόδο η κηδεία της 24χρονης Γκρατσιέλα Ιλίεβα (φωτό) που τα τελευταία δυόμισι χρόνια έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.
Η Γκρατσιέλα «έφυγε»το απόγευμα της Παρασκευής μέσα στην κλινική όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση τις τελευταίες ημέρες. Η νεαρή γυναίκα από τη Βουλγαρία διέμενε από τα 14 της χρόνια στη Ρόδο και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στις παρέες του νησιού

αλλά και σε όλους όσοι τη γνώρισαν από κοντά όλα αυτά τα χρόνια. Οταν διαγνώστηκε πως πάσχει από καρκίνο, οι γιατροί την ενημέρωναν πως δεν είχε πολλές ημέρες ζωής. Ωστόσο εκείνη δεν αποδέχτηκε τη μοίρα της και δεν το έβαλε κάτω.


«Θυμάμαι τη γιατρό που το είπε αυτό και πέταξε τα γάντια της πάνω στο γραφείο. Μου έδωσε 40 μέρες ζωής. Αλλες δύο φορές αργότερα, όταν ο οργανισμός μου είχε αδυνατίσει πολύ, γιατί είχε κάνει μεταστάσεις ο καρκίνος, πάλι με είχαν ξεγραμμένη, πάλι είπαν: “Δεν θ αντέξει”. Είχα αδυνατίσει πολύ. Είχα μπει στον Αγιο Σάββα για να ξεκινήσουμε από κάπου τη θεραπεία» είχε δηλώσει πριν από τρεις μήνες στην εφημερίδα «Ροδιακή».


Η ιστορία της είχε ευαισθητοποιήσει τους φίλους της, καθώς και τους πολίτες της Ρόδου, οι οποίοι για να της συμπαρασταθούν διοργάνωσαν διάφορες εκδηλώσεις. Μέσω αυτών συγκεντρώθηκαν χρήματα για τη μετάβασή της στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Τέξας προκειμένου να υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία με βάση τα ανοσοπεπτίδια. Ενα ταξίδι όμως που η Γκρατσιέλα δεν πρόλαβε να κάνει...

Keywords
Τυχαία Θέματα