Γιος διάσημου ζεύγους σε ψυχιατρική κλινική

15:14 6/2/2015 - Πηγή: Espresso
COVER STORYΠασίγνωστη ηθοποιός τον μετέφερε (προχθές) εσπευσμέναΓιος διάσημου ζεύγους σε ψυχιατρική κλινικήΠαρασκευή, Φεβρουάριος 6, 2015 - 15:00

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για το μοναχοπαίδι διάσημου ζευγαριού. Ο 46χρονος, που πολεμάει ακόμα με τα «φαντάσματα» και τις «σκιές» του παρελθόντος, μην μπορώντας να βρει ψυχική ισορροπία, ξεπέρασε τα όρια και «φλέρταρε» πάλι με τον θάνατο. Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης μεταφέρθηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση σε πασίγνωστη ιδιωτική κλινική των νοτίων προαστίων,

όπου νοσηλεύεται.

Η εισαγωγή του πραγματοποιήθηκε αργά τη νύχτα υπό πλήρη μυστικότητα. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει έγκυρη πηγή, η μεταφορά του στο θεραπευτήριο έγινε από πολύ γνωστή ηθοποιό, η οποία αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση ενσαρκώνοντας ένα sex symbol.

Ο νεαρός αναμετρήθηκε πάλι με τις προσωπικές αδυναμίες του, χάνοντας τα λογικά του. Η ηθοποιός, η οποία βρισκόταν στην παρέα του και αποδείχτηκε η ψυχραιμότερη, ήταν εκείνη που πήρε την πρωτοβουλία να μεταφερθεί στην ψυχιατρική κλινική.

Το οικογενειακό περιβάλλον του πίστευε πως είχε «καθαρίσει» απ' όλα όσα τον βασάνιζαν ψυχολογικά και σωματικά. Αλλωστε το τελευταίο διάστημα δήλωνε ευτυχισμένος στο πλευρό της συντρόφου του, που την παρουσίαζε ως φίλη του. Ομως προχθές όλοι διαψεύστηκαν. Πριν από επτά χρόνια ο γόνος της άλλοτε ευτυχισμένης οικογένειας, ιδιοκτήτης στούντιο ηχογραφήσεων, είχε απασχολήσει το πανελλήνιο με ένα περίεργο συμβάν, που αποκάλυψε το μεγάλο δράμα της ζωής του.

Με γεμάτο όπλο

Μέσα στα άγρια μεσάνυχτα είχε καλέσει την Αμεση Δράση ουρλιάζοντας πως κινδυνεύει η ζωή του. Το πλήρωμα του περιπολικού, που κατέφθασε άμεσα στην οικία του στα βόρεια προάστια, τα έχασε βλέποντας μπροστά του μια γνώριμη φυσιογνωμία με γεμάτο όπλο να απειλεί θεούς και δαίμονες.

Με γρήγορες και προσεκτικές κινήσεις οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Εκεί, ύστερα από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι το USP πιστόλι των 9mm το κατείχε εκείνη την εποχή παράνομα, αφού η άδεια οπλοφορίας είχε λήξει από το 2000. Ο νέος κρίθηκε ύποπτος και ύστερα από ερεύνα που ακολούθησε στο σπίτι του, εντοπίστηκαν τρία φιξάκια κοκαΐνης βάρους περίπου 2,5 γραμμαρίων (κρυμμένα στη θήκη του laptop του), πενήντα υπνωτικά χάπια και μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος. Η κατάθεση που έδωσε τότε ήταν μια δραματική εξομολόγηση της πολυτάραχης και πληγωμένης ζωής του.

«Κάνω χρήση κοκαΐνης και υπνωτικών χαπιών τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Για τα υπνωτικά χάπια έχω συνταγή από ψυχίατρο, γιατί δεν κοιμάμαι τα βράδια και βλέπω σκιές να με κυνηγάνε. Η χρήση και η εξάρτηση μου δημιουργούν παραισθήσεις και φοβίες. Εχω πάρει κι άλλες φορές τηλέφωνο στην Αστυνομία υπό την επήρεια τέτοιων ουσιών» είχε δηλώσει στην κατάθεσή του ο μουσικός παραγωγός, σύμφωνα με το τότε ρεπορτάζ της «Espresso».

Το 2008 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον αγαπημένο μοναχογιό του διάσημου ζεύγους. Επρεπε να αποχαιρετήσει τον πατέρα του, με τον οποίο τα τελευταία χρόνια της ζωής του οι σχέσεις τους είχαν διαταραχθεί - κυρίως εξαιτίας του τρόπου ζωής του. Πληγώθηκε. Μάλιστα για πολλές από τις καταχρήσεις του είχε κατηγορήσει τον πατέρα του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τον οδήγησε «σε λούκι αυτοκτονίας».

Πρώτες βοήθειες

Δεν είναι η πρώτη φορά που o γιος του αγαπητού ζευγαριού νοσηλεύεται. Πριν από λίγα χρόνια μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όταν σε ταβέρνα κοντά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Στην παρέα του ήταν γνωστοί καλλιτέχνες και όπως ανέφεραν τότε τα δημοσιεύματα, ο νεαρός ήταν συναισθηματικά φορτισμένος λόγω μιας συγκυρίας που σχετιζόταν με το παρελθόν της μητέρας του. Οι αναμνήσεις τον κατέκλυσαν και κατέρρευσε. Σωτήρια εκείνο το βράδυ αποδείχτηκε η άμεση αντίδραση του Σταμάτη Κραουνάκη (φωτό), που -όπως λένε οι πληροφορίες- άμεσα του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα