Η δίαιτα της.. ευτυχίας!

16:25 6/2/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ δίαιτα της.. ευτυχίας!Παρασκευή, Φεβρουάριος 6, 2015 - 16:19

Μια διατροφολόγος - σοπράνο φροντίζει τα σώματα διάσημων Ελλήνων. Οταν η Μαρία Μισιρλή δεν συναντάει celebrities στο ιατρείο της, ανεβαίνει στη σκηνή ερμηνεύοντας άριες και όχι μόνο. Οπως αποκαλύπτει η ίδια στην «Espresso», μερικοί από εκείνους που έχουν περάσει από το γραφείο της ζητώντας τα «φώτα» της για να βελτιώσουν τη σιλουέτα τους είναι η Ρούλα Κορομηλά, ο Χρήστος Φερεντίνος,

ο Γιώργος Τσαλίκης και η Ευανθία Ρεμπούτσικα.

Κόρη του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Τώνη Μισιρλή -που, ως γνωστόν, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το 1977-, η Μαρία «κληρονόμησε» το καλλιτεχνικό γονίδιό του και ασχολήθηκε από μικρή με τη μουσική. Παράλληλα, επειδή ήταν άριστη μαθήτρια, η μητέρα της την ώθησε και στην επιστήμη. «Εδωσα εξετάσεις και πέρασα με υποτροφία στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου των Βρυξελλών, της πόλης όπου μεγάλωσα. Ειδικεύτηκα στην παθολογία και έπειτα ασχολήθηκα με την κοσμητική - αισθητική ιατρική, ειδικότητες που συνοψίζονται στον όρο μορφοδιατροφολογία» λέει η ίδια, συμπληρώνοντας πως η συνέχεια τη βρήκε να εργάζεται σε ιατρείο, αλλά και να τραγουδάει στις ελληνικές γιορτές της ομογένειας στο Βέλγιο.

Επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη πριν από μία πενταετία έφερε μαζί της την Ευτυχισμένη Δίαιτα, μια πρωτοποριακή μέθοδο αδυνατίσματος της εταιρείας Mediligna. «Ακολουθώντας τις έξι φάσεις του προγράμματος, το οποίο περιλαμβάνει αλμυρά και γλυκά υπερπρωτεϊνικά σκευάσματα σε πολλές γεύσεις, οι ασθενείς χάνουν άμεσα βάρος, ενώ εκπαιδεύονται στη σωστή διατροφή επανεντάσσοντας σταδιακά στην καθημερινότητά τους τα κανονικά γεύματα» εξηγεί η Μαρία Μισιρλή. «Η κυρία Κορομηλά ήταν από τους πρώτους που ακολούθησαν το πρόγραμμα πριν τρία χρόνια και μας σύστησε και στην αδελφή της».

Το πελατολόγιο

«Ο Χρήστος Φερεντίνος μάς εμπιστεύτηκε έπειτα από μια εκπομπή που κάναμε μαζί και ο Γιώργος Τσαλίκης ήρθε σε μας πέρυσι, προτού πάρει μέρος στο "Dancing with the stars". Ακόμη, τη Happy Diet έχουν κάνει ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, κάποιοι πολιτικοί που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, αρκετά μοντέλα και φυσικά εγώ προσωπικά» συνεχίζει η διατροφολόγος, η οποία εδώ και καιρό εκπαιδεύει γιατρούς όλων των ειδικοτήτων στη συγκεκριμένη μέθοδο.

Στο μεταξύ η ίδια κάνει γοργά και τα καλλιτεχνικά βήματά της. Το πρώτο στούντιο άλμπουμ της βρίσκεται στα σκαριά και απόψε το βράδυ έχει πρεμιέρα στο piano-bar restaurant Pulitzer, στο Παγκράτι, όπου θα παρουσιάζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο μια ενδιαφέρουσα μουσική παράσταση με άριες, κλασικά τραγούδια, επιτυχίες της pop και επιλεγμένα ελαφρολαϊκά κομμάτια.

«Αγαπώ πολύ το τραγούδι, γιατί με κάνει να αισθάνομαι ελεύθερη. Μέσα από αυτό εκφράζομαι με όποιο τρόπο θέλω και ανταλλάσσω ενέργεια και συναισθήματα με τον κόσμο. Και το κομμάτι της ιατρικής όμως με κάνει να νιώθω ευτυχισμένη, ειδικά όταν βλέπω ανθρώπους να χαμογελούν επειδή έχασαν βάρος, είναι υγιείς και αισθάνονται όμορφα με τον εαυτό τους» σχολιάζει η Μαρία Μισιρλή. «Βέβαια, δεν είναι καθόλου εύκολα να συνδυαστούν αυτές οι δύο δραστηριότητες. Πέρυσι έπαθα υπερκόπωση και έμεινα ένα μήνα στο νοσοκομείο» συμπληρώνει. Ομως συνέχισε και μία ακόμη φορά το πρόγραμμά της είναι γεμάτο δραστηριότητες.

«Στις 8 Μαρτίου, μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά μου, θα λάβει χώρα το 1ο συνέδριο μορφοδιατροφολογίας στο νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν", στο πλαίσιο του οποίου θα ιδρύσω και τον Σύλλογο Ελλήνων Μορφοδιατροφολόγων. Μετά το τέλος του συνεδρίου θα γίνει στο Pulitzer ένα φιλανθρωπικό γκαλά για το Αλμα Ζωής, όπου θα τραγουδήσω» καταλήγει.

Ηλίας Μαραβέγιας

Keywords
Τυχαία Θέματα