Η Παπαδοπούλου έβαλε φωτιά στην πίστα με φόρμα και ζαρτιέρα

17:38 8/1/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ Παπαδοπούλου έβαλε φωτιά στην πίστα με φόρμα και ζαρτιέραΤρίτη, Ιανουάριος 8, 2019 - 17:37

❱❱ Σέξι στιλιστικός «παροξυσμός» για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, που εμφανίστηκε on stage με outfit εμπνευσμένο από τις ένδοξες εμφανίσεις του Γιάννη Φλωρινιώτη!

Η τραγουδίστρια επέλεξε να βγει στη σκηνή

με ολόσωμη μπλε ηλεκτρίκ φόρμα με πούλιες. Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, το ρούχο είχε και ζαρτιέρα στο ένα πόδι, ενώ ξεκινούσε από τις μπότες και τελείωνε (και) σε αβυσσαλέο ντεκολτέ!

Οπως ήταν αναμενόμενο, η αοιδός με την εξαιρετικά καλλίγραμμη σιλουέτα και το sexy attitude τράβηξε πάνω της τα φλας και τα βλέμματα.

Εξίσου έντονη με την εμφάνισή της όμως ήταν και η σκηνική της παρουσία, αφού τα έδωσε όλα σε ερμηνεία και χορευτικές φιγούρες. Μάλιστα, ρόκαρε σαν να μην υπήρχε αύριο μαζί με έναν από τους μουσικούς της ορχήστρας.

Μεταξύ των θαμώνων που την απόλαυσαν στο μαγαζί ήταν και ο αδελφός της Στέλιος Παπαδόπουλος, ο οποίος υπήρξε πρωταγωνιστής σε κινηματογραφικές ταινίες του Κωνσταντίνου Γιάνναρη και πλέον ζει στη Γερμανία με τη γυναίκα του και εργάζεται ως σεφ.

Μετά το πέρας του προγράμματος οι δικοί της άνθρωποι βρέθηκαν στα καμαρίνια για να τη συγχαρούν και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα