«Ησαΐα χόρευε» για τον Ι. Αδαμόπουλο

SHOWBIZ«Ησαΐα χόρευε» για τον Ι. ΑδαμόπουλοΔευτέρα, Φεβρουάριος 16, 2015 - 17:38

Την αγαπημένη του Βασιλική Αμβροσίου παντρεύτηκε το Σάββατο (ανήμερα τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου) ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) Γιάννης Αδαμόπουλος. O γάμος έγινε στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου, στο Κολωνάκι, ενώ η δεξίωση πραγματοποιήθηκε

στο Γκολφ της Γλυφάδας. Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού βρέθηκαν κοντά τους για να τους δώσουν τις καλύτερες ευχές τους.

Κοντά τους σε αυτή την πολύ προσωπική στιγμή για να τους ευχηθούν, αλλά και για να μοιραστούν τη χαρά τους βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η σύζυγός του Νατάσα, καθώς με τον κ. Αδαμόπουλο είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι από τα νεανικά τους χρόνια.

Εξάλλου εκεί ήταν όλες οι... φυλές της Νέας Δημοκρατίας. Διακρίναμε τον πρώην πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο, τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Σιούφα και τους πρώην υπουργούς Ολγα Κεφαλογιάννη και Κωστή Χατζηδάκη (μάλιστα οι δυο τους συζητούσαν ψιθυριστά ακόμη και μέσα στην εκκλησία για τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και για τη Νέα Δημοκρατία), τον Νίκο Δένδια, τον Προκόπη Παυλόπουλο, τον Ανδρέα Λυκουρέντζο, τον Ευάγγελο Αντώναρο, τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, τον Ευάγγελο Μπασιάκο και τον Σωτήρη Χατζηγάκη.

Ηχηρή απουσία

Ακόμη, ήταν εκεί οι βουλευτές Γιώργος Βλάχος, Θόδωρος Φορτσάκης, Γιώργος Κουμουτσάκος, καθώς και ο πρώην γραμματέας του κόμματος της Ν.Δ., Λευτέρης Ζαγορίτης. Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του τέως πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά.

Μετά τον γάμο ακολούθησε δεξίωση στο Γκολφ της Γλυφάδας, όπου οι νεόνυμφοι υποδέχτηκαν τους εκατοντάδες καλεσμένους τους, σε ένα γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εκεί τους ευχήθηκαν ακόμη ο γραμματέας της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος και ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, οι οποίοι μιλούσαν διαρκώς -προφανώς- για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος. Αργά το βράδυ ευχήθηκε στους νεονύμφους και ο πρώην γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Τάκης Μπαλτάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα