«Κλεμμένα όνειρα» θα δώσουν «ανάσα» στο δελτίο του Mega

TV GOSSIP«Κλεμμένα όνειρα» θα δώσουν «ανάσα» στο δελτίο του MegaΔευτέρα, Μάιος 19, 2014 - 17:00

Τελείωσαν για να αρχίσουν ξανά. Πριν από δύο εβδομάδες μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, τα «Κλεμμένα όνειρα», ολοκλήρωσαν τα γυρίσματά τους ύστερα από τριάμισι χρόνια προβολής και σύμφωνα με το κανάλι αυτό ήταν οριστικό. Τελικά στη ζωή, όμως, ποτέ μη λες ποτέ!

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης ανακοίνωσε ότι θα ετοιμάσει άλλα 110 επεισόδια που θα προβληθούν τη νέα

τηλεοπτική σεζόν, τα οποία μάλιστα θα πάρουν θέση στην απογευματινή ζώνη, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, για να του δώσουν ένα ισχυρό lead-in. Μια «τονωτική ένεση» θα λέγαμε, σε ένα δελτίο που έχασε φέτος την πρωτιά του στην τηλεθέαση από τον ΑΝΤ1 και τη Μαρία Χούκλη, αφού φαίνεται ότι μόνο αυτή η σαπουνόπερα και ο «μαέστρος» της Δημήτρης Αρβανίτης μπορούν να ιντριγκάρουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Πίεση

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκηνοθέτης δέχτηκε πίεση από τον σταθμό για να συνεχίσει το σίριαλ για ακόμη τέσσερις μήνες, ώστε να πάρει ξανά το δελτίο ειδήσεων «κεφάλι» από τον Οκτώβριο. Ο ίδιος βρέθηκε προ εκπλήξεως, καθώς ήδη έχει αρχίσει την προετοιμασία για τη νέα του σειρά «Δικαίωση» που θα προβάλλεται στην prime time. «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει σοφά ηπαροιμία και υπό το κράτος πανικού, το Mega πιάστηκε από μια βέβαιη σανίδα σωτηρίας, την επιτυχία των «Κλεμμένων ονείρων». Κι αυτό, βλέποντας πως ο ΑΝΤ1 ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με την ομάδα της σειράς «Μπρούσκο» και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Αρα το Megaλο κανάλιχρειάστηκε κάτι δυνατότερο και ισχυρότερο από τους περίπου 1.500.000 τηλεθεατές που ακολουθούν πιστά τα «Κλεμμένα όνειρα». Τώρα, ποιοι πρωταγωνιστές θα πάρουν μέρος στη συνέχεια, αυτό είναι ένα μεγάλο μυστήριο, αφού οι βασικοί ηθοποιοί αναμένεται να αποχωρήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα