Με τη βοήθεια «πι» περπατά η πρώην Μις Υφήλιος Κορίνα Τσοπέη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΜε τη βοήθεια «πι» περπατά η πρώην Μις Υφήλιος Κορίνα ΤσοπέηΔευτέρα, Ιούλιος 29, 2019 - 18:25

❱❱ Και οι όμορφες λυγίζουν...

...Η Μις Υφήλιος 1964 Κορίνα Τσοπέη υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργείο και πλέον κινείται με πι μέσα στο σπίτι της!

Η 75χρονη αειθαλής και πάντα όμορφη εστεμμένη, που δόξασε την Ελλάδα

τόσο με τον τίτλο ομορφιάς που κατέκτησε πριν από 55 ολόκληρα χρόνια όσο και με τη φιλανθρωπική δράση της σε έναν από τους μεγαλύτερους εθελοντικούς οργανισμούς του κόσμου, εδώ και περίπου έναν μήνα βρίσκεται σχεδόν εσώκλειστη στην πανέμορφη βίλα της στο Λος Αντζελες, ύστερα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για αντικατάσταση γονάτου!

Αν και η εγχείρηση πέτυχε, η ίδια ακολουθεί πιστά τις εντολές των θεράποντων ιατρών της, που της συνιστούν υπομονή και ηρεμία στις μετακινήσεις της.

Από το πλευρό της αεικίνητης Κορίνας φυσικά δεν λείπουν τα τρία λατρεμένα αγόρια της Γιώργος, Στέφανος και Ανδρέας, καθώς και τα εγγόνια της (στη φωτογραφία είναι με τη μικρή Μάργκο), που, όπως και η ίδια λέει, σε αυτή την περιπέτεια είναι το αποκούμπι της.

Η εγχείρηση, σύμφωνα με το συγγενικό περιβάλλον της, ήταν προγραμματισμένη να γίνει και η ίδια είχε προετοιμαστεί ψυχολογικά, ωστόσο ήταν μια μεγάλη ταλαιπωρία για εκείνη, λίγους μήνες μάλιστα μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου αδερφού της Βασίλη, τον περασμένο Φεβρουάριο, που την καταρράκωσε.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΙΖΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα