Νέο «όχι» στο αίτημα αποφυλάκισης του Καρκά

ΡΕΠΟΡΤΑΖΝέο «όχι» στο αίτημα αποφυλάκισης του ΚαρκάΣάββατο, Απρίλιος 13, 2019 - 15:00

❱❱ Δεύτερο «όχι» είπαν οι δικαστικές Αρχές στην αίτηση αποφυλάκισης του ηθοποιού Γιώργου Καρκά (φωτό), που...

... κατηγορείται ότι στις 13 Νοεμβρίου 2018 βίασε σε ένα απόμερο στενό πίσω από τη Γεωπονική Σχολή έναν 24χρονο ταξιτζή!

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας δεν έκανε δεκτή τη σχετική προσφυγή κατά της ανακριτικής διάταξης, με την οποία είχε απορριφθεί προηγούμενη αίτηση του προφυλακισμένου ηθοποιού,

κλείνοντάς του έτσι την πόρτα εξόδου από τις φυλακές.

Στην τελευταία, δεύτερη κατά σειρά, αίτηση που είχε υποβάλει ο 29χρονος υποστήριζε ότι στερείται την ελευθερία του με «υποθέσεις και ανεδαφικές εικασίες».

«Ψευδομηνυτής»

Μάλιστα, χαρακτήριζε «ψευδομηνυτή» τον οδηγό του ταξί, ενώ επικαλούνταν τόσο την ιατροδικαστική έκθεση όσο και την τοξικολογική εξέταση, σύμφωνα με την οποία, όπως ανέφερε, δεν βρέθηκαν ουσίες σε βιολογικό υλικό του παθόντος.

Στην αίτησή του ο ηθοποιός κατέληγε ότι από κανένα στοιχείο της δικογραφίας δεν προκύπτει πως στις 537 αναζητήσεις οδηγών, που φέρεται ότι έκανε μέσω Taxibeat σε διάστημα δύο μηνών για 28 διαδρομές, «έστω και μία φορά επέδειξα τέτοια συμπεριφορά, ως ψευδώς κατηγορούμαι, σε άλλον οδηγό ταξί...».

Οπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση της εκ νέου απόρριψης του αιτήματος προκάλεσε θλίψη στην οικογένεια του Γιώργου Καρκά, που από την αρχή υποστηρίζει σθεναρά την αθωότητά του και ότι ο άνθρωπός της έπεσε θύμα καλοστημένης πλεκτάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα