Νύφη στα αζήτητα

ΚΟΣΜΟΣΝύφη στα αζήτηταΚυριακή, Απρίλιος 13, 2014 - 11:45

Η «γαργαλιστική» αγγελία της Chandler Lass, που στόχο είχε να βρει πλούσιο σύζυγο, όχι μόνο έκανε «πάταγο» στα ελληνικά κοινωνικά δίκτυα, όπου σημείωσε χιλιάδες αναδημοσιεύσεις, αλλά έγινε και είδηση σε ενημερωτικές ελληνικές ιστοσελίδες και μάλιστα σε πολύ γνωστές, που θεωρούνται έγκυρες.


«Είμαι 25 ετών, πολύ όμορφη, έχω στιλ και καλό γούστο. Θα ήθελα να παντρευτώ έναν άντρα με ετήσιο μισθό 500.000 δολάρια και πάνω. Ισως με χαρακτηρίσετε άπληστη, αλλά ένας ετήσιος μισθός 1.000.000 δολαρίων θεωρείται μεσαία τάξη στη Νέα

Υόρκη» έγραφε σε φόρουμ η Chandler που, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, «είναι blogger και έχει αποκτήσει πάρα πολλούς φανατικούς αναγνώστες».


Στη συνέχεια η εντυπωσιακή, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες της, κοπέλα εξέφραζε και κάποιες απορίες, του στιλ «πού συχνάζουν οι πλούσιοι εργένηδες;», ενώ ένας από αυτούς και μάλιστα ο διευθύνων σύμβουλος της J.P. Morgan, της απάντησε κατακεραυνώνοντάς την με εύστοχες ατάκες: «Η ομορφιά σας θα εξασθενίσει κάποτε, ενώ τα χρήματά μου δεν θα εξαφανιστούν. Εγώ είμαι ένα περιουσιακό στοιχείο που η αξία του θα αυξάνεται, ενώ η δική σας αξία θα φθίνει. Κάποιος με εισόδημα πάνω από 500.000 δολάρια ετησίως δεν είναι ανόητος. Θα βγαίναμε μαζί σας, αλλά δεν θα σας παντρευόμασταν».


Το θέμα ωστόσο είναι ότι η Chandler Lass δεν είναι blogger, αλλά επιτυχημένη και καλοπληρωμένη μουσική παραγωγός και σκηνοθέτρια, με διάσημους πελάτες, οι φωτογραφίες της κλάπηκαν από παλιότερο δημοσίευμα με συνέντευξή της, ενώ το ίδιο ακριβώς κείμενο της υποτιθέμενης αγγελίας της είχε κυκλοφορήσει ξανά το 2007 και με την ίδια ακριβώς απάντηση. Συνεπώς, «μούφα» η αγγελία, ψεύτικη η είδηση κι ας την πάτησαν τόσοι!

Keywords
Τυχαία Θέματα