Ο... μήνας της αυτοϊκανοποίησης

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ... μήνας της αυτοϊκανοποίησηςΔευτέρα, Μάιος 20, 2019 - 17:08

❱❱ Σαρώνει η πρωτοβουλία μπλόγκερ που θα διαρκέσει τριάντα ημέρες

H αυτοϊκανοποίηση έγινε challenge 30 ημερών που ήδη ακολουθείται από πολλούς στο διαδίκτυο, οι οποίοι έσπευσαν να ασπαστούν την πρωτοβουλία μπλόγκερ που αποσκοπεί στην αφαίρεση του στίγματος από αυτήν τη σεξουαλική λειτουργία.

Οι εισηγητές του Self-Pleasure 30-Day Challenge Εμι Μπάλντουιν και Εϊπριλ Λαμπέρτ, που παρουσιάζουν το podcast

Shameless Sex, δεν επέλεξαν τυχαία τον Μάιο, αφού αυτός ο μήνας στη Βρετανία είναι αφιερωμένος στην αυτοϊκανοποίηση.

«Οι περισσότεροι δεν μιλούν ανοιχτά για την αυτοϊκανοποίηση. Ο στόχος της καμπάνιας είναι να καλέσουμε τους συμμετέχοντες να έρθουν σε πλήρη επαφή με τον εαυτό τους και να διαπιστώσουν τι μπορεί να χάνουν όλον αυτόν τον καιρό» δήλωσαν η Εμι και Εϊπριλ στο Metro.co.uk.

Το challenge προβλέπει 10 λεπτά μίνιμουμ αυτοϊκανοποίησης κάθε μέρα, με τον όρο ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει η βοήθεια του πορνό ή sex toys. Παροτρύνονται μάλιστα οι συμμετέχοντες να μοιράζονται αυτήν τη μάλλον προσωπική στιγμή τους μέσω της σελίδας του challenge στο Instagram. Ανωνύμως βέβαια, για ευνόητους λόγους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γράψουν την εμπειρία που βιώνουν κάθε φορά σ' ένα κομμάτι χαρτί και να τραβούν σέλφι με αυτήν να καλύπτει το πρόσωπό τους. Οσοι δε αυτοματοποιηθούν περισσότερο θα επιβραβευτούν με σεξουαλικού περιεχομένου βραβεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα