Οι δικοί τους ήταν εκεί

11:35 8/9/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΟι δικοί τους ήταν εκείΤρίτη, Σεπτέμβριος 8, 2015 - 11:29

Συγγενείς σε ρόλο ...groupies ξεχύθηκαν το Σαββατοκύριακο στο Ηρώδειο και στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών! Διότι αν δεν σε στηρίξουν οι δικοί σου, ποιος θα το κάνει; Παρότι απέχει εδώ και καιρό από τα κοσμικά σουαρέ και τις εκδηλώσεις όπου συχνάζουν φωτογράφοι, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε να κάνει μια εξαίρεση για χάρη του αδελφού του, Θάνου.

Ο συνθέτης έδωσε μια συναυλία στον κήπο του Μεγάρου με τη συμμετοχή

της Αφροδίτης Μάνου και του Κώστα Θωμαΐδη και ο παρουσιαστής ήταν εκεί για να τον απολαύσει live επί το έργον. Εμφανώς αδυνατισμένος, με ένα αχνό χαμόγελο στο πρόσωπό του, ο Ανδρέας αντιμετώπισε φιλικά τους παπαράτσι και σιγοτραγούδησε τις διαχρονικές επιτυχίες του Θάνου.

Στο μεταξύ, οι «Εκκλησιάζουσες» έφτασαν επιτέλους στο Ηρώδειο και η Ναταλία Τσαλίκη δεν θα μπορούσε να λείπει, αφού πρωταγωνιστής της παράστασης είναι ο σύζυγός της Γιάννης Μπέζος (στη φωτό και με τον Πέτρο Φιλιππίδη). Στο ίδιο μέρος εμφανίστηκε και η Ελωνόρα Ζουγανέλη, να καμαρώσει επί το έργον τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος κρατά επίσης έναν από τους βασικούς ρόλους στο αριστοφανικό έργο.

Keywords
Τυχαία Θέματα